vbz Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 (edited) >Secret 1: Communicate more than you did with your first girlfriend lol :D Nu ir smieklīgi, bet tas nostrādā runā ar viņu, runā, kas par vainu, viņš Tev stāstīs un Tu ar sapratīsi, komunikācija un vēlreiz komunikācija, Tu pa telefonu vispār nesapratīsi, ko viņš tur muld, ai labi es atkal stāstu teoriju un praksi Edited September 29, 2014 by vbz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Ideju jau es sapratu un pats uz to spiežu, kad tas ir "applicable", vienkārši smieklīgi noformulēts :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbz Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Ideju jau es sapratu un pats uz to spiežu, kad tas ir "applicable", vienkārši smieklīgi noformulēts :) applicable ir filozofiski, mums tā pat jāturās pie standartiem un metodoloģijas, kādas? Izdomā savu ... nu sava neder, gudrāki cilvēki jau ir izdomājuši, mans nav tik gudrs, lai rakstītu grāmatas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Ar "applicable" es domāju, ir vai nav iespējams sazināties ar klientu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbz Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Ar "applicable" es domāju, ir vai nav iespējams sazināties ar klientu. a par, ko ta es rakstu - Simpsoni sākās! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbz Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Labi, daGreivis, saka, ka otrādāk, es saku, ka izdomā to entītiju un tad raksti savu kodu, nav enrītijas, nav ar arī koda ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Konkrētus piemērus, nevis lidināšanos pa mākoņiem galīgā stounā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbz Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 (edited) Nu Tev grāmatvedība = ir dati, tur bilance, saldo, utt. Ko Tu darīsi, sāksi ar ORM vai pētīsi sistēmu, tb reālo situāciju? Pētīsi, kas tur notiek, tikai tad domāsi kā to digializēt ...kaur kur tas iebrauc grāvī ... Edited September 29, 2014 by vbz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 (edited) > Ko Tu darīsi, sāksi ar ORM vai pētīsi sistēmu, tb reālo situāciju? Mazāk raksti, vairāk lasi. Jau noskaidrojām, ka ORM **nav obligāts** un ir citi, valīdi veidi kā datu modeli aprakstīt kodā. Es, protams, ka meklēšu datu modeli aprakstītu kodā. Ja šeit ir variants meklēt esošajā datubāzē, kurā vidē? Protams, ja mēs pieņemam, ka jums vispār ir atsevišķas vides — dev, stage, production utt.. Jo man jau sāk izklausīties pēc kantora, kas apskatīsies iekš produkcijas datubāzes kā tas pašlaik notiek un nodumpos lokāli? Laikam tas arī nebūs vajadzīgs, jo šāds kantoris arī pa tiešo lietas labo uz produkcijas. Mūsdienīgā situācijā tu vari ar vienu komandu palaist lokāli strādājošu vidi ar jaunu datubāzi, kuras struktūra 100% atbildīs produkcijas struktūrai. Tur komplektā nāk arī tādas liekas kā shēmas un datu migrācijas, bet līdz tam, laikam, vēl augt un augt... > Pētīsi, kas tur notiek, tikai tad domāsi kā to digializēt Ko “digializēt“? Wat. Edited September 29, 2014 by daGrevis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Izskatās, ka atkal esam veiksmīgi derailojuši tredu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbz Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 (edited) > Es, protams, ka meklēšu datu modeli aprakstītu kodā Tā ir Tava lielākā kļūda, vairāk komentāru nav Nevar visām sistēm am meklēt struktūru iekš koda, tas aplami Edited September 29, 2014 by vbz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Vecīt, ja tu man nevari izskaidrot kāpēc tā ir kļūda, tad tu pats vienkārši kļūdies un tagad padari sevi par muļķi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbz Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 Vecīt, ja tu man nevari izskaidrot kāpēc tā ir kļūda, tad tu pats vienkārši kļūdies un tagad padari sevi par muļķi. Sāksim ar to, ko nozīmē uzrakstīt struktūru kodā, ko tas tev nozīmē, savādāk āboli paliks par apelsīniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbz Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 (edited) Ar "applicable" es domāju, ir vai nav iespējams sazināties ar klientu. Bet tā jau Tava vaina, bāz batonus klientam, tikai pats neiebrauc auzās it kā elemtāri Edited September 29, 2014 by vbz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted September 29, 2014 Report Share Posted September 29, 2014 > Sāksim ar to, ko nozīmē uzrakstīt struktūru kodā, ko tas tev nozīmē, savādāk āboli paliks par apelsīniem Vienkāršs piemērs bez ORM. https://gist.github.com/a99f27e5c954aa871185 Skaidrs vai man paskaidrot kas tās par datu struktūrām? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts