Kavacky Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Tas tak vecais Juris. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Tas tak vecais Juris.ROFL :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Ieliek Juronu ignore listā un miers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Kas ir, astotklasnieks neatbild, pārslēdzāt savu fokusu uz mani un tagad man dirsīsiet augumā visi, ja? Keyboard warriors... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Kas vainas astotklasniekiem. Nez kad paši sākāt programmēt un cik labi tajā vecumā bijāt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted August 22, 2014 Report Share Posted August 22, 2014 Neviens jau neteica, ka būt astotklasniekam ir slikti, vienkārši Kavacky nobrīnījās, ka čalis MU spēlē, un es pamanīju, ka viņam bookmarkos 8. klases viela stāv. Un tad sākās... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Kas vainas astotklasniekiem. Nez kad paši sākāt programmēt un cik labi tajā vecumā bijāt. Tieš tā. Kā izaug paši aiz astotās klases tā par jaunāko paaudzi aizmirst un liek viņiem justies vainīgiem, ka vispār kaut ko grib uzzināt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Tieš tā. Kā izaug paši aiz astotās klases tā par jaunāko paaudzi aizmirst un liek viņiem justies vainīgiem, ka vispār kaut ko grib uzzināt. Beidz čīkstēt! Būtu labāk šito laiku izmantojis un palasījis tutoriāli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Kavacky nobrīnījās, ka čalis MU spēlē Es nebrīnījos par to, ka viņš spēlē vai nespēlē, bet gan to, ka MU joprojām eksistē. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 Nu par to gan nav ko brīnīties, bērniem kaut kāda velna pēc patīk extremely repetitive spēles. Man arī pirms gadiem desmit patika, tagad ne stundu nevaru tādas paspēlēt. BTW, kaut kad nesen pat iznāca MU 2, tā kā izskatās, ka tā spēle tik ātri nenosprāgs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts