runcels Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Sveiki! Man nepieciešama palīdzība ar private proxy izveidi uz VPS, Man ir VPS uz kura varu uzlikt Ubuntu, Debian, Centos ...un vinš piedāvā 3 statiskas IP adreses,kuras gribu izmantot. Ja kāds zina,kas un kā jāuzliek uz VPS,tad varat palīdzēt...parādā nepalikšu un varat sūtīt arī privāti ziņu.;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemakuphp Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Pats uz Debian izmantoju squid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
runcels Posted June 11, 2014 Author Report Share Posted June 11, 2014 Pats uz Debian izmantoju squid Nu es to squid ar pamēģināju, itkā uzlikās un o.k,bet nesaprotu,kā es varu pievienot pārējos divus user ar tām citām IP. Principā kas man ir vajadzīgs: izmantošu foxyproxy,bet var tā pat pa taisno arī rakstīt 1.HTTP Proxy : kur ierakstu savu nosaukumu (IP vietā) ,tad ports. 2.manam nosaukumam piesaistīta statiskā IP 3.login un paroli,lai šim pieslēgtos 4.iespējas to konfigurēt (pārsvarā IP maiņa pēc 2-3 mēnešiem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts