jurchiks Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Pamazām migrēju uz codio.io. Same ol' eclipse theme. Izskatās interesanti, tā Abbreviations ir baigi ērta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Izskatās interesanti, tā Abbreviations ir baigi ērta. Jā. Iztrūkst daži specifiski hailaiti, bet tā - 9 usd mēnesī, katram projektam izolēts bokss ar/bez ssl un outside access. Un tas deploy... uhhh.... Vienīgi nav root, bet pagaidām nav arī bijis vajadzīgs... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Ko darīt, ja gribās paprogrammēt pie omes lažas pagastā pagastā, kur vispār nav zonas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Ko darīt, ja gribās paprogrammēt pie omes lažas pagastā pagastā, kur vispār nav zonas? Shit of an argument, tev tā neliekas? Es pēdējos gadus 6 neesmu bijis vietā, kur nebūtu tāda vai citāda interneta. So ir laikam tomēr cilvēki, kurus tas neskar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Ko darīt, ja gribās paprogrammēt pie omes lažas pagastā pagastā, kur vispār nav zonas? Kāpēc tu pie omes Lažas pagastā vispār programmē? Izbaudi dabu, ieelpo svaigu gaisu, atpūtini acis, saskaldi malku, ja vajag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Te var piekrist Jurim, bet no otras puses, kāpēc vispār braukt prom no Lažas, ja tur var dzīvot un strādāt?! IT jau tāds darbs, ka nav obligāti jāsēž vienā vietā pie virpas vai kases. Galvenais, lai ir tīmeklis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Tak joks par omi :) Cik reizes neesmu paņēmis laptopu līdzi uz laukiem ar domu, ka nu tik kodēšu, beigās tā arī netiek izvilkts no somas ārā. Īsti nesaprotu, kā cilvēki var kafejnīcās strādāt, man liekas, ka viņi tur tikai pozē :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 (edited) Nu nezinu, es nesen kaut kur uzgāju šitādu saitu: http://coffitivity.com/ Man, personīgi, tas liekas absurdi, jo man traucē jau viena cilvēka balss, kur nu vēl visa tā kakofonija kafejnīcā. Edited July 9, 2014 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Nezinu kā ir ar jums, bet pats izmantoju to saitu — coffitivity.com — diezgan regulāri, kad esmu mājās, un, vismaz liekas, ka dod labu produktivitātes boost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Man labāk palīdz pareizā mūzika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Kas ir pareizā? Mūzika, kas man patīk, gluži gan nepalīdz koncentrēties. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 @dagervis Tu uz austiņām vai tumbām klausies coffitivity.com? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Tumbām. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Kas ir pareizā? Mūzika, kas man patīk, gluži gan nepalīdz koncentrēties. Stipri šaubos, ka mūzika, kura tev palīdz koncentrēties, tev nepatīk. Izmantoju vārdu "pareizā", jo katram tā ir citādāka. Man pašam tā mainās atkarībā no noskaņojuma. Reizēm liquid drum&bass, reizēm trance, reizēm roks vai kas cits. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 > Stipri šaubos, ka mūzika, kura tev palīdz koncentrēties, tev nepatīk. Moš, ja klausīšos popu, baigi labi sanāks programmēt. Jāpamēģina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts