jurchiks Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 (edited) @daGrevis - am I not allowed to express my opinion? @codez - lol'd Edited June 11, 2014 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Un nesūdzos. Acis arī nesāp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qarlis Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Es lietoju base16 tomorrow eighties, ļoti patīk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 @qarlis - kaut kas nav riktīgi, $ simbolu neatpazīst pie variabļa nosaukuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurkjis Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 Lietoju standarta tēmas, ar baltu fonu... mazliet grūti pierast, ja mainu IDE, bet slinkums līst settingos un uzlikt sev ideālās krāsas. Bet nu tā kā esmu ievērojis sakarību, ka pēc laika pierodu, tad tagad jau elastīgāk pārmaiņas uztveru. Mani tracina, kad IDEi salieku settingus un tad kaut kas jāpārinstalē, un viss nobrūk / pazūd, protams, var atsevišķi vēl ņemties ar Export/Import, bet netīk. Kruti būtu, ja varētu nospiest "Sync to cloud" un miers, bet nu kaut kā neredzu šo fīču sevis lietotajās vidēs (FlashDevelop, PHPStorm un Notepad++). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Man visi “IDEs“ settingi ir iekš .vimrc. https://github.com/daGrevis/Dotfiles/blob/master/.vimrc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 >vim >IDE can't tell if troll or serious. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 > “IDEs“ Bet, ja pacenšas, Vimu var sakonfigurēt līdz IDEs līmenim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Ieskaitot auto-complete/code analysis/syntax error checking? Bet nu vienalga nekad nesapratīšu, kā visu to keyboard shortcutu iegaumēšana un izmantošana var būt ērtāka par pogām. Sounds like simple non-conformism to me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 > Ieskaitot auto-complete/code analysis/syntax error checking? Protams. > Bet nu vienalga nekad nesapratīšu, kā visu to keyboard shortcutu iegaumēšana un izmantošana var būt ērtāka par pogām. Kādām pogām? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 I mean context menus, mostly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Nu kā — ir atšķirība vai tu ar acīm/peli ej pāri iespējām, vai arī pats uzraksti ko tev vajag. Tāpat kā konsole versus GUI — konsolē tu pasaki kas ir nepieciešams, nevis meklē, kur varētu kko uzpiest tā, lai būtu tas, kas tev ir vajadzīgs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qarlis Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 @qarlis - kaut kas nav riktīgi, $ simbolu neatpazīst pie variabļa nosaukuma. Biju jau pieradis, man pat likās ka tā ir ekstra, lai varētu labāk uzsvērt variable, bet tagad, kad tā pasaki, man arī sāk likties, ka tas tā nebija domāts. Dīvaini, ka neviens vēl nav sūdzējies, jo, ja pareizi saprotu visās base16 tēmās $ rādās neiekrāsots. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Re kur man shēma iekš Vim, nevis Lighttable. Base16-eighties. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 @daGrevis - problēma ir tajā, ka, pašam rakstot, var aiziet vairāk laika, tāpat arī arī, ja jāatceras kaut kāds retāk izmantots shortcut. Zinot, ka Vim gandrīz viss balstās uz kb shortcutiem, es nespēju iedomāties, kā tas var būt ērtāk. Tas, acīmredzot, ļoti patīk tiem, kuriem kaut kādu iemeslu dēļ nesimpatizē peles. @qarlis - principā nevajadzētu būt grūti pielikt to highlighting; ja tur tiek izmantots regex, tad vienkārši īstajā vietā jāpieliek klāt optional \$ character. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts