Wuu Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 (edited) <b>Warning</b>: POST Content-Length of 11028476 bytes exceeds the limit of 8388608 bytes in <b>Unknown</b> on line <b>0</b><br /> Gara diena, es esmu tunelī. Em, nekādi nevaru saprast ar ko nomērīt POST smagumu, lai nebūtu kļūda. Nosvērt varu, bet tas nepalīdz, kļūda paliek pat pēc pārbaudes. Edited May 30, 2014 by Wuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 http://stackoverflow.com/questions/6135427/increasing-the-maximum-post-size google: post max size Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted May 30, 2014 Author Report Share Posted May 30, 2014 Un? Es pārbaudi uzlieku, message atnāk ka post ir par lielu, Kļūda paliek. Kā no kļūdas tik vaļā? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 30, 2014 Report Share Posted May 30, 2014 Tev serveris jāpārkonfigurē, nevis kaut kādas pārbaudes jāliek! Izlasi tak to linku, ko deva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted June 3, 2014 Author Report Share Posted June 3, 2014 (edited) Kāds serveris naf**, ko man dos vairāk byti? Atnāks nākošais briedis un izdomās 1GB uplodot, kļūda paliks. Vienīgais veids ir atslēgt kļūdas reportošanu pārbaudei? Man nevajag lai lielākus failus varētu ielādēt. Edited June 3, 2014 by Wuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurkjis Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 (edited) Nu nevajag jau trakot tāda nieka dēļ. php vienmēr ir šis te limits, kas ir jānorāda. php.ini failā nomaini post_max_size uz sev vēlamo izmēru. Un arī upload_max_filesize jāliek tāda pati vērtība, tad darbosies. Bet ja Tev vajag 1 gb uploadus, tad ar php standarta mehānismu diezvai tas izdosies. http://stackoverflow.com/questions/3836417/1gb-file-upload-using-php Man nevajag lai lielākus failus varētu ielādēt. - vienkāršāk ir palielināt upload limitu, nekā ravēt ārā/slēpt konkrēto warningu. Var atslēgt visus warningus, bet tas nav veselīgi, jo savādāk nezināsi, ka sistēmā notiek kas neriktīgs. Edited June 3, 2014 by gurkjis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted June 3, 2014 Author Report Share Posted June 3, 2014 Ak dievs, man nevajag neko palielināt, ko jūs man konfigurācijas iestatījumus bāžat acīs! Jautājums! Kā pārbaudīt POST Content-Length, kad pie lielāka faila izmēra, kās pārsniedz konfigurācijas iestatījumus PHP nerādītu kļūdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurkjis Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 (edited) Domāju, ka kļūda parādīsies neatkarīgi no tā, ko dara Tavs skripts (salīdzina Content-length vai arī nē), jo tas warnings izmetas pirms skripta izpildes (t.i. pie HTTP pieprasījuma parsešanas). Tur nav variantu, kā vien mainīt konfigurāciju. Edited June 3, 2014 by gurkjis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
indoom Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Var izmantot html5 FileReader objektu un pārbaudīt vai nepārsniedz limitus jau klienta pusē. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 ja esi programmetajs kuram ir jadarbojas ar service side lietam tad tev butu jaizprot ka darbojas web serveris, ka darbojas os uz kuras darbojas web services, kas ir ram un ka tas tiek izmantos... varbut jau bik nost no temas, bet balstoties uz tavam atbildem ar pretjautjumu pret dotajam atbildem .. izklausies pec baiga pimpja .. pameigini palaist sho .. mosh aizies (sync && echo 3 > /proc/sys/vm/drop_caches) > /dev/null && (sync && echo 3 | tee /proc/sys/vm/drop_caches) > /dev/null && (sync && echo 3 > /proc/sys/vm/drop_caches) > /dev/null Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Koh, tu spaisu pīpē? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Heh, ir labakas lietas par to, lai gan, nav ne intereses ne pieredzes ar spaisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurkjis Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 EdgarsK - nē. bet vai Tu kaut ko lietoji, rakstot pirmo postu? Tas ir tik atrauts no tēmas, ko autors rakstīja.... Bet nu saprotams, gadās arī tā :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Spaisiks vajg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts