jurchiks Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Mja, tas varētu būt jebkas... Headless browseris, vai vnk fake user agent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted March 29, 2014 Author Report Share Posted March 29, 2014 bet nu tāds bija tikai viens, no Igaunijas Elion (mūsu LTC analogs) kaut kāds /23 tīkls, kam 'whois' ir tāda rinda: descr: Dynamic Links lai ko tas arī nozīmē, bet neizklausās pēc mājlietotāju dinamisko adresu poola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Nu es tavā vietā, jau servera pusē, uzliktu, ka viena IP var max, piemēram, 2request/s. Skaties, kas tad tālāk tur notiktu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 P.S. Ar servera pusi es domāju serveri. Nginx, Apache utml., ne PHP skriptiņu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 (edited) Un kā tāds requestu ierobežojums atsauksies uz attēlu/css/js ielādi? Edited March 30, 2014 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Tas pats. Vari uzlikt, ka kaitrai IP ir requestu queue. Attiecīgi, piemēram, 50 lieki, un katru sekundi atjaunojas pa diviem, līdz sākumstadijai. Pie “sausmīgās“ assetu ielādes, queue nokritīsies līdz, teiksim, 10, bet, ja IP neDDoSos, pēc dažām minūtēm jau atkal būs sākumstadijā (50 lieki). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 (edited) Apache kaut ko tādu var uzlikt? Anyway, man ir vairāki saiti, kuros, pirmo reizi ieejot, gruzījas vairāki simti bilžu (kataloga produkti). Kaut kā nesmuki sanāktu, ja lietotājam pirmās ~40 bildes iegruzītos normāli, un pārējās pa 2 sekundē. Vai arī es kaut ko ne tā saprotu? Edited March 30, 2014 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Nu ja mēs pieņemam, ka neeksistē HTTP timeout propertijs, tad tu visu pareizi saproti. ;) Šitas viss ir ļoti induviduāli. Vēl viens risinājums būtu neļaut vienu un to pašu resursu pieprasīt vairāk par reizi minūte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts