jurchiks Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 (edited) Nu, es to tā nesaskatu. Atkarībā no tā, kas un kā tiek inkludots, tādu klašu singletoni ne vienmēr uzreiz ir globāli pieejami, papriekš jāinklūdo tās klases fails, ja ir izveidota pareiza projekta struktūra, nevis entās klases vienā failā. Edited March 31, 2014 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spainis Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Singleton ain't registry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Parasts globālais variablis arī nav pieejams, pirms to uzseto. Your argument is invalid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Kurš vēl klases manuāli inclūdo? Man šķiet, ka jebkurā normālā FW klases tiek ielādētas ar autoloaderi, tikko tās tiek pieprasītas - tātad pieejamas jebkurā vietā. Un šķiet, ka defacto standarts PHP jau ir izmantot composer un tā autoloaderi. Un vienīgā speciāli rakstītā include ir: require 'vendor/autoload.php'; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Whatever, IMO static class methods/fields != global variables. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrossUp Posted April 4, 2014 Author Report Share Posted April 4, 2014 (edited) Jurchikam ir taisnība, tāpēc šī fakta dēļ esmu mainījis pieeju, izveidojot jaunu kontrolieri tieši bilžu augšupielādei. Princips ir triviāls: kontrolierī, kur tiek iegūts attiecīgā projekta $id un pie nosacījuma $this->input->post('multi_upload'); tiek redirektots uz citu kontrolieri, kur tiek padots arī attiecīgais $id, kurš tiek pieņemts automātiski, ka tas eksistē un tāds projekts ir. Šajā kontrolierī arī tiek veikts pilnībā viss upload, resize, save to DB, delete, modifiy un view apstrādes un pa lielam nav nekāda čakara ar mainīgo padošanām. BTW es pat izdomāju kā varētu padot to $upload_path uz modeli, es tikai nezinu kur būtu labāk veikt to funkcionālo apstrādi: iekš atsevišķa kontroliera vai modeļa? Kontrolierī būtu vieglāk dabūt visādus mainīgos, modelī vieglāk veikt save, delete, edit funkcijas. Ko ieteiksiet? Kombinēt? Edited April 4, 2014 by CrossUp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 Pēc iespējas vairāk koda modelī, kontrolieris tikai kontrolē datu plūsmu starp modeļiem un viewiem + pārbauda parametrus un tādas lietas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrossUp Posted April 16, 2014 Author Report Share Posted April 16, 2014 Labākais, ko spēju izdarīt bija izveidot kontrolierī $ulopad_config = array( ... ); un tad padot modelim tālākai apstrādei ar komandu $this->multiple_upload_m->initialize('$upload_config'); Īsti nezinu vai šī ir "labā prakse" vai nav, bet pagaidām strādā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 $this->multiple_upload_m->initialize('$upload_config');Tur tās vienpēdiņas ap $upload_config nevajag, bet visādi citādi ir ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts