Agnisr Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 (edited) Probleema sekojosha: Man ir divi mainiigie, es meeginu vinjus ieraxtiit txt failaa (dati.txt), bet man nekaadiigi nesanaak! Lapu kodi: http://paste.php.lv/1761 http://paste.php.lv/1762 Kas man tur ir nepareizi, ideaali buutu ja kaads arii paraadiitu kaa to kodu padariit iisaaku - eertaaku(ja iespeejams) ! :rolleyes: Ak jaa un veel vajadzeetu kautkaa vinjus peec tam izdabuut no *.txt failiem aaraa tip paraadiitos piemeeram index.php lapaa ikreiz kaa vinjaa ieieshu ieksaa! Ceru ka saprataat Nebariet mani bargi par liiko kodu bet esmu iesaaceejs PHP, paldies par atsauciibu! Edited March 18, 2005 by Agnisr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Probleema sekojosha:Man ir divi mainiigie, es meeginu vinjus ieraxtiit txt failaa (dati.txt), bet man nekaadiigi nesanaak! Lapu kodi: http://paste.php.lv/1761 http://paste.php.lv/1762 Kas man tur ir nepareizi, ideaali buutu ja kaads arii paraadiitu kaa to kodu padariit iisaaku - eertaaku(ja iespeejams) ! :rolleyes: Ak jaa un veel vajadzeetu kautkaa vinjus peec tam izdabuut no *.txt failiem aaraa tip paraadiitos piemeeram index.php lapaa ikreiz kaa vinjaa ieieshu ieksaa! Ceru ka saprataat Nebariet mani bargi par liiko kodu bet esmu iesaaceejs PHP, paldies par atsauciibu! 15166[/snapback] $name = trim( $_POST['name'] ); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnisr Posted March 18, 2005 Author Report Share Posted March 18, 2005 hmmm vai pastaastiit kas tas pa zveeru TRIM ir??? Lai es naakotnee zinaatu kaados gadiijumos tas ir jaalieto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 http://lv.php.net/manual/en/function.trim.php trim -- Strip whitespace (or other characters) from the beginning and end of a string Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 hmmm vai pastaastiit kas tas pa zveeru TRIM ir??? Lai es naakotnee zinaatu kaados gadiijumos tas ir jaalieto? 15169[/snapback] taa ir PHP f-cija :) apskati manuaali :) P.S. novaac tuksumus no stringa sakuma un beigaam- atstarpes simbols - ir taads pats simbols kaa visi paareejie - resp. texta laukaa lietotaajs var ievadiit nepiecieshamo simbolu daudzumu izmantojot atstarpes taustinju :) f-cija shaadaa gadiijumaa novaaks pilniigi visus tuksumus un atgrieziis mainiigaa veertiibu false :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 f-cija shaadaa gadiijumaa novaaks pilniigi visus tuksumus un atgrieziis mainiigaa veertiibu false :) 15173[/snapback] Un es biju domājis, ka fja novāc tikai sākuma un beigu tukšuma simbolus, pie tam, atgriežot šo jauno vērtību kā fjas rezultātu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Un es biju domājis, ka fja novāc tikai sākuma un beigu tukšuma simbolus, pie tam, atgriežot šo jauno vērtību kā fjas rezultātu. 15174[/snapback] aga un ja pilniigi visi buus tukshumi? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 (edited) <?php $datufails='dati.txt'; $write=$_POST['name'].':|:'.$_POST['subname'].':|:'."\n" ; if(isset($_POST['name'])){ $fd=fopen($datufails,'a+'); fwrite($fd,$write); fclose($fd); }else{ echo'<b>Tu aizmirsi ievadiit savu vaardu!</b>'; } ?> Edited March 18, 2005 by blackhalt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 aga un ja pilniigi visi buus tukshumi? :P 15187[/snapback] Tad tukšs strings, tas tak loģiski. Netici, pārbaudi: <?php if (trim(' ')==='') { echo 'ir tukshs strings!'; } else { echo 'nav tukshs strings!'; } ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Tad tukšs strings, tas tak loģiski. Netici, pārbaudi: <?php if (trim(' ')==='') { echo 'ir tukshs strings!'; } else { echo 'nav tukshs strings!'; } ?> 15189[/snapback] nu jaa un kaa peec tavaam domaam ir? peec manaam domaam ''==false :) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 18, 2005 Report Share Posted March 18, 2005 Tieši tā! == nevis ===. Un tas pirmais nenozīmē ekvivalentu! Tas nozīmē, ka drīkst vienas puses izteiksmes vērtību pārvērst uz citu tipu, lai varētu salīdzināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matx Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 kaa vispar var ieraxtiit kko txt failaa? pienjemsim pec shii varianta, kaa man ieraxtit to vardu un uzvaardu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 21, 2005 Report Share Posted March 21, 2005 Tak tev jau priekšā parādīja. Piemēram #8 atbildē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agnisr Posted March 30, 2005 Author Report Share Posted March 30, 2005 Paarbainiiju savu index2.php failu pret BlackHalt piemeeru viss straadaa ja iet caur index.php failu, respektiivi aizpilda laukus, bet ja es eju caur localhost/index2.php man vinjs neparaada veelamo rezultaatu - nenolasa datus no dati.txt! Kaa var izdariit taa lai vinjs to dariitu un kaa pieskirt katram naakamajam ieraxtam savu ID! Varbuut kaads zin kaadu adresi, vai piemeeru kur buutu shaada lieta! Neko nevaru atrast visur ir tikai caur MySql, bet es shaadaam lietaam veel esmu pa zalu! Jau ieprieksh pateicos par sniegto paliidziibu gruutaa briidii! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Nu lai jaunu id piešķirtu vienkārši - tā kā droši vien ierakstus raksti faila beigās, tad nolasi pēdējo ierakstu (tb viņa id), un piešķir jaunajam ierakstam nolasīto vērtību +1. Vienkārši, ne? Kas tie par index(2).php failiem? Mums viņu saturs no zila gaisa jāizdomā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts