Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

problēma tāda ka vajag šim skriptam noteikt ibf_members id.. lietojot queriju  from ibf_members where id = id rāda visus rezultātus.. testējot uz where id = 1 rāda pareizi vissu. tik problēma sekojoša.. kā lai uzzin ielogojošos cilvēka ibf_members id??

 <?php 
 // Connects to your Database 
 mysql_connect("localhost", "root", "pw") or die(mysql_error()); 
 mysql_select_db("db") or die(mysql_error()); 
 $data = mysql_query("SELECT points FROM ibf_members WHERE id = ?????") Vot šeit problēma ka jātrod kaut kādā veidā ibf_members fieldā id..
 or die(mysql_error()); 
 while($info = mysql_fetch_array( $data )) 
 { 
 Print "<td>".$info['points'] . "</td> "; 
 } 
 ?> 

luuk pilnais skripts kur gribu dabūt vinu iekšā..

 

<style>
input,select {
	padding:0;
	margin:0;
	font-size: 11px; }
	
input[type="text"],input[type="password"] {
	border: 1px #ACBDD2 solid;
	padding-left:2px;
	width: 95%;
	padding-right:2px; }

input[type=text],input[type=password],textarea,select {
	border: 1px solid #CCC;
	font-size: 11px;
	color: #494949;
	width: 95%;
	padding: 2px;
	margin: 1px;
	background: #FFF url('img/input_bg_1.png') repeat-x top center;
}

input[type=submit],button {
font-size:10px;
	padding: 2px 4px;
	margin: 2px;
	background: #F5F5F5;
	border-top: 1px solid #DDD;
	border-right: 1px solid #999;
	border-left: 1px solid #DDD;
	border-bottom: 1px solid #999;
}
</style>

<?
include ("config.php");
function draw_login(){
    echo '
   <form method="post" action="forum/index.php?act=Login&CODE=01&return=http://localhost">


           <input class="login" name="UserName" value="Username" type="text" /></br>
           <input class="pass" name="PassWord" value="password" type="password" /> </br>
  <table> <input type="image" src="../css/img/login.png" border="0" type="submit" />
            <input name="CookieDate" value="1" type="hidden" />
            <a href="forum/index.php?act=Reg&CODE=00"> <img src="../css/img/reg.png" border="0"> </a>
			<a href="forum/index.php?act=Reg&CODE=10"> <img src="../css/img/pw.png" border="0"> </a>
			</table>

    </form>
    ';
}
$data1 = mysql_query("SELECT points FROM ibf_members WHERE id = id") 
 or die(mysql_error()); 
 while($info = mysql_fetch_array( $data1 )) 
 { 
 Print "<td>".$info['points']. "</td> "; 
 } 

$member_login_key = $_COOKIE['member_login_key'];

if ($_COOKIE['member_id'] == true) {
    $sql = sprintf("SELECT m.id, m.members_display_name, m.email, m.member_login_key, m.joined, m.mgroup, e.avatar_location FROM `ibf_members` m, `ibf_member_extra` e WHERE m.id=%d AND m.member_login_key='%s' AND e.id=m.id LIMIT 1", (int)$_COOKIE['member_id'], mysql_real_escape_string($_COOKIE['pass_hash']));
    $res = mysql_query($sql);
    if(mysql_num_rows($res)>0){
        $row = mysql_fetch_object($res);
 if($row->mgroup == "4") {
 
  echo'
  <div class="logs"><b><font color=red>Chaos Pointi:</b></font><b><font color=red>"  "</b></font></div>
  <div class="logs"> <a href="/forum/admin/">Admina KP</a><br> </div>
  <div class="logs"> <a href="/forum/index.php?act=Msg&CODE=01">Vestules</a><br></div>
 <div class="logs"><a href="forum/index.php?act=Members">Lietotaji</a><br></div>
  <div class="logs"><a href="forum/index.php?act=UserCP&CODE=00">Mans kontrolpanelis</a><br></div>
  <div class="logs"><a href="forum/index.php?act=UserCP&CODE=24">Mainit avataru</a><br></div>
  <div class="logs"><a href="/forum/index.php?act=Search&f=0">Meklet foruma</a><br></div>
  <div class="eror"><a href="forum/index.php?act=Login&CODE=03&k=">Iziet</a><br></div>';
    }
 else
    echo'

 <div class="logs"><a href="forum/index.php?act=Msg&CODE=01">Vestules</a><br></div>
  <div class="logs"><a href="forum/index.php?act=UserCP&CODE=00">Mans kontrolpanelis</a><br></div>
  <div class="logs"><a href="forum/index.php?act=UserCP&CODE=24">Mainit avataru</a><br></div>
 <div class="logs"><a href="forum/index.php?act=Members">Lietotaji</a><br></div>
 <div class="logs"><a href="forum/index.php?act=Search&f=0">Meklet foruma</a><br></div>
 <div class="eror"><a href="forum/index.php?act=Login&CODE=03&k=">Iziet</a><br></div>';
 }
 }
 else
    draw_login();
    
?>
Edited by Gochix
Link to post
Share on other sites

Domāju,ka php.net sākumlapā vajadzētu labi pamanāmu linku uz saprotamu MVC tutoriāli.

Bet vispār jau es tāpat rakstīju daudzus gadus atpakaļ. Un es parasti neko nedaru kaut ko , jo tā ir rakstīts, pašam vajag šos te klikšķus smadzenēs.

Link to post
Share on other sites

Ok ar to tiku galā..

Bet tagad problēma tāda ka logojoties ārā no mājaslapas sākumlapas, uzmetās šāds errors..

The error returned was:
Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.

ko iesakāt?

Link to post
Share on other sites

Šausmas un ārprāts... katru reizi, kā kāds iesācējs ieposto savu kodu, tā facepalm garantēti...

Piekrītu.

 

Varbūt foruma koderi varētu piekodēt klāt to podziņu "Ieteikt šo rakstu citiem", kā tas ir boot.lv forumā? Nebūtu te gari un plaši jācitē :)

 

http://i.imgur.com/pEZcyzx.png

Link to post
Share on other sites

Kapēc jāraksta komentāri kuri šeit nemaz nav vajadzīgi? Postu ķērāji?

Pa tēmu, ok izvilku pats to logout.. problēma sekojoša - kad ielogojas, tad tavā panelī grib attelot bildi.. rāda kvadrātu ar bildi tik bilde nav ielādēta pareizi, jo ir nepareizs avatar_location paths..
skatijos phpmyadmin itkā pati bilde ir pareizā, tikai tas ka vajag norādīt pareizo path uz bildi.. varat palidzet??
full skripts

<style>
input,select {
	padding:0;
	margin:0;
	font-size: 11px; }
	
input[type="text"],input[type="password"] {
	border: 1px #ACBDD2 solid;
	padding-left:2px;
	width: 95%;
	padding-right:2px; }

input[type=text],input[type=password],textarea,select {
	border: 1px solid #CCC;
	font-size: 11px;
	color: #494949;
	width: 95%;
	padding: 2px;
	margin: 1px;
	background: #FFF url('img/input_bg_1.png') repeat-x top center;
}

input[type=submit],button {
font-size:10px;
	padding: 2px 4px;
	margin: 2px;
	background: #F5F5F5;
	border-top: 1px solid #DDD;
	border-right: 1px solid #999;
	border-left: 1px solid #DDD;
	border-bottom: 1px solid #999;
}
</style>
<?php
mysql_connect("localhost","root","pw");
mysql_select_db("db");

if(isset($_COOKIE['member_id'])){
$get=mysql_query("SELECT * FROM `ibf_members`WHERE id='".intval($_COOKIE['member_id'])."'") or die(mysql_error());
$id=$_COOKIE['member_id'];
$dati="SELECT * FROM `ibf_members` WHERE id=$id LIMIT 1";
$dati1=mysql_query($dati) or mysql_error();
$dati2= mysql_fetch_array($dati1);
$avatar="SELECT * FROM `ibf_member_extra` WHERE id=$id LIMIT 1";
$avatar1=mysql_query($avatar) or mysql_error();
$avatar2=mysql_fetch_array($avatar1);
$udata=mysql_fetch_object($get);
if($udata->member_login_key==$_COOKIE['pass_hash']){

$logout=md5($dati2['email']."&".$dati2['member_login_key']."&".$dati2['joined']);
$bilde=($avatar2['avatar_location']);
$data1 = mysql_query("SELECT points FROM ibf_members WHERE id = $member_id") 
 or die(mysql_error()); 
 while($info = mysql_fetch_array( $data1 )) 
 { 
 Print "<td><b><font color=red>Chaos Points:</b></font><b><font color=green>	".$info['points']. "</b></font></td> "; 
 } 


echo"

<center>Sveiks ".$udata->members_display_name."</center><br>
<center><img src=".$bilde." width='120'></center><br>
<a href= 'forum/index.php?act=UserCP&CODE=00'>Labot Profilu</a><br>
<a href= 'forum/index.php?act=Msg&CODE=01'>Vēstules</a><br>
<a href= 'forum/index.php?act=Members'>Lietotāji</a><br>
<a href= 'forum/index.php?act=Search&f=0'>Meklēt forumā</a><br><br>
<a href= 'forum/index.php?act=Login&CODE=03&k=".$logout."'>Iziet</a>";



}else{

echo'

<form method="post" action="forum/index.php?act=Login&CODE=01&return=http://localhost/" name="LOGIN">
 <input class="login" name="UserName" value="Username" type="text" /></br>
           <input class="pass" name="PassWord" value="password" type="password" /> </br>
  <table> <input type="image" src="../css/img/login.png" border="0" type="submit" />
            <input name="CookieDate" value="1" type="hidden" />
            <a href="forum/index.php?act=Reg&CODE=00"> <img src="../css/img/reg.png" border="0"> </a>
			<a href="forum/index.php?act=Reg&CODE=10"> <img src="../css/img/pw.png" border="0"> </a>
			</table>

    </form>
    ';

}

}else{

echo"

<form method='post' action='forum/index.php?act=Login&CODE=01&return=http://localhost/' name='LOGIN'>
<b>Lietotājvārds:</b><br>
<input style='width:124px;'name='UserName' type='text'><br>
<b>Parole:</b><br>
<input style='width:124px;'name='PassWord' type='password'><br>
<b>acereties mani?</b>
<input name='CookieDate' value='1' type='checkbox'><br>
<input value='Ienākt' name='CookieDate'  type='submit'><a href=http://localhost/forum/index.php?act=Reg&CODE=00'>Reģistrēties</a>
</form>";



}

?>
Edited by Gochix
Link to post
Share on other sites

FYI:

$dati1=mysql_query($dati) or mysql_error();
$dati2= mysql_fetch_array($dati1);

Vai tu maz zini, kas šeit notiks, ja būs mysql erors?
$dati1 saņems vērtībā boolean, jo tu izmanto return vērtībā OR. Tas nozīmē, ka PHP abus galus salīdzinās kā booleanus. Attiecīgi nākamajā līnijā radīsies pavisam nesaistīts errors, kuru tu nebūsi gaidījis - `PHP Warning:  mysql_fetch_row() expects parameter 1 to be resource, boolean given`.
 
1) kāpēc tu izmanto mysql* funkcijas? Tās ir deprecated un drīz no PHP tiks izņemtas.
2) kāpēc tu vietām izmanto relatīvus pathus (forum/index.php?act=Members), bet vietām - absolūtus, pie tam ar visu hostname (http://localhost/forum/index.php?act=Reg&CODE=00)?
pirmais gadījums ir slikts tajā ziņā, ka tu izmanto case-sensitive act vērtību, otrais ir problemātisks tāpēc, ka, tiklīdz tu šo brīnumu uzliksi uz reāla domēna, tev visur kodā būs jāpārraksta šie absolūtie URLi uz relatīvajiem.
3) kāpēc tu attēlus glabā CSS folderī?
4) kāda velna pēc CSS, PHP un HTML visi trīs ir vienā failā? Un kāpēc izmanto inline CSS?
 
Tava problēma, visticamāk, ir tajā, ka tie attēli, kas ir $bilde, atrodas nevis /forum/, bet vienu direktoriju augstāk, turpat, kur /css/.

Un vispār, kāda velna pēc foruma CSS/attēlu mapītes nav pašā foruma subfolderī, kur tām būtu jābūt?

Edited by jurchiks
Link to post
Share on other sites

@Kavacky - viņas ir deprecated, that is all. Ja kods tikai tagad tiek rakstīts uz jau deprecated funkcijām, tad tā ir tīra uzprasīšanās pēc nepatikšanām vēlāk.

Kāds te nafig sakars ar IPB?

 

@Gochix - jau iedevu atbildi, palasi rūpīgāk.

Link to post
Share on other sites

@Kavacky - viņas ir deprecated, that is all. Ja kods tikai tagad tiek rakstīts uz jau deprecated funkcijām, tad tā ir tīra uzprasīšanās pēc nepatikšanām vēlāk.

Kāds te nafig sakars ar IPB?

 

@Gochix - jau iedevu atbildi, palasi rūpīgāk.

am, nē viņi ir forum/uploads mapē

nokopēju image url tajā vietā kur vajadzētu būt bildei, tur vnk uzmet šādi localhost/img.jpg tas nozīmē ka man kaut kādā veidā jaiestāda ka $bilde skatās no forum/uploads , forum/style_images/ utt.. kur var nomainīt to lai ņem no forum/uploads utt. vietas bildes??

Edited by Gochix
Link to post
Share on other sites

Dievs ir, jo bībelē tā ir rakstīts, thank you. Es uzdevu jautājumu pēc būtības - ar ko tās funkcijas kā tādas ir sliktas, lai vispār viņas pataisītu deprecated?

 

Sakars ar IPB ir tāds, ka IPB izstrādātāji sava IPB sourcē paši chars charā tā ierakstīja.

Link to post
Share on other sites

To tu neprasi man, ne jau es viņas pataisīju par deprecated, johaidī.

Netaisi te privātu strīdu vispār ne pa tēmu.

 

@Gachix - spriežot pēc tava koda, $bilde vajadzētu saturēt "forum/uploads/image.xyz", lai tā strādātu pareizi. Ja $bilde satur tikai faila nosaukumu, tad, loģiski, tev jāmaina tā vieta, kur tas nosaukums izvadās.

Edited by jurchiks
Link to post
Share on other sites

Tajā pašā tabulā, kur glabājas lauks "avatar_location" ir arī lauks "avatar_type", kas attiecīgi norāda, vai lietotājs izmanto gravatar, savu avataru uploadojis (forum/uploads/profile) vai arī norādījis ar URL. Pēc tā arī nosaki, ko saturēs $bilde.

Edited by nemakuphp
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...