Jump to content
php.lv forumi

E-Veikala jautājums!


kent

Recommended Posts

Sveicināti!

Lieta tāda, ka izveidoju I-veikalu bet nonācu pie nepatīkamas situācijas, ka nezinu kā lai
izveido apmaksas veidu (skatīt bildē)
I-veikalu veidoju pirmo reizi tāpec arī rodās tāds jautājums!
Varbūt kāds no jums ar to ir sastapies un zin kā to var panākt!

hwxem0uuliwwt96fzf4w.png

Pāldies jau iepriekš!

Link to comment
Share on other sites

ko īsti nozīmē:

 

kā lai izveido apmaksas veidu

 

veidu jau nav tik daudz:

- CC/DC/MC,

- Cheque,

- COD,

- SMS,

- wire,

- (varbūt vēl kaut kas dīvains)

 

ko tu no tā gribi realizēt, apmaksu ar karti?

Edited by ieleja
Link to comment
Share on other sites

Slēdz līgumu ar FirstData, lai cilvēki varētu norēķināties ar kartēm. Kaut kādi 200 pirmreizējā maksa + ja nemaldos, mēneša abonēšanas maksa kaut kāds 30 + komisija par darījumu. Cenas izzīstas no pirksta, ļoti aptuvenas.

 

Var, protams, pieslēgt arī paypal, swedbank, utt.

 

Paypal varētu būt lētākais risinājus, jo principā visiem pārējiem veidiem ir jābūt SIA.

 

Grūti saprast, cik "nopietni" tu tur plāno tirgoties.

Link to comment
Share on other sites

Vienreiz un par visām reizēm:

 

Firstdata tev par pieslēgšanu ir 200 Ls / attiecīgi eiro, viņi pat nedod demo kontu, jeb programmētājam iespēju izstrādāt spraudni, papildinājumu, funkciju savam e-komercijas risinājumam, kamēr nav nopirkta first time use paka. Nav nekādu demo, test režīma. Latvijas firstdata cilvēki, nezin ko Global Firstdata piedāvā un atkal otrādi, kaut gan skaitās baltijas pārstāvji. 

 

Ir divi labi risinājumi:

 

1. Paysera.com, kur var ērti un droši izveidot maksāšanas moduli, ir pieejama visa informācija, testa moduļi, plugini jau priekš gataviem e-komercijas CMS. Viss kā pienākas. Ir iespēja arī izmantot Latvijas banklinkus, un kredītkartes. Sīkāk, par visu var pie viņiem uzzināt. Lai izmantotu viņu sistēmu, ir nepieciešams uzņēmums, firma, ar kuru slēgt līgumu, izstrādātājiem arī vajadzīgas sūtīt pases kopiju, id karti. Nauda aiziet uzreiz uzņēmuma kontā. 

 

2. Paymill.com - apmēram tas pats, kas paysera, tikai šiem nav banklinku. Naudas izmaksas notiek pēc pieprasījuma.

 

Jaņem vērā, ka vajag arī izlasīt katra sniedzēja noteikumus, un bieži vien viņi neatbalsta, alko, tabakas, ķimijas izstrādājumus. 

 

Paypal website payments pro, darbojās tikai USA, un Kanādas robežās, un to parastiem īsti nemaz nesanāk darbināt no Latvijas, atliek vien parastais paypal ar biznesa kontu. 

Link to comment
Share on other sites

PayPal'ā sāks nākt pastāvīgas transakcijas, aizvērs kontu bez paskaidrojumiem.

 

Ei nu ei :) Ja summa pārsniedz kaut kādu limitu, tad viņi pieprasa pierādīt savu identitāti (pase), citādāk viss ok.

Jautrība var sākties, kad to visu mēģini dabūt uz savu bankas kontu tepat LV, un VID var sākt interesēties, kas tās par naudiņām :)

Link to comment
Share on other sites

Paypal pamatlimits ir 2`000 $ gadā. Tālāk nepieciešams nosūtīt kāds rēķins, vai pierādījums par identitāti, un datiem, t.i saistībā ar ievadītajiem datiem. (Citreiz pat arī pases kopija un vēl kāds bonusa dokuments)

 

 

VIDā sāks bakstīt uz 1k+ , kas tās par naudām, līdz tam 1k viņiem ir dziļi vienalga.

Tā pat arī jautrība ir tajā, ka no PP naudu var dabūt tikai uz VISA kartēm, un VISA kartes izsniedz vairs tikai retais. Tā pati Swedbank piedāvā Master kartes, un vienīgā visa ko viņi piedāvā ir "paštaisītā", kur attiecīgi gada maksa 15 Latvijas Republikas naudiņas (konvertē uz eiro šito).

 

Protams, PP visu iespējams sakārot pareizi, ja vien palasa informāciju viņu lapā.

Jo var būt arī tā, kā augstāk minēja, ka paņems un vienkārši noklopēs kontu, uz kādu laiku, kamēr notiek kaut kāds "review", un Indijas supporti uzdos Tev jautājumus kā roboti.

 

Zem SIA čakara nebūs tik liela, kā zem "privātā".

Edited by Kemito
Link to comment
Share on other sites

Man vienu SIA, vienu LTD  ir aizvēruši bez paskaidrojumiem, protams paprasa dokumentus utt.. viss tiek aizsūtīts, notiek review, tad pasaka, ka tagad uz 90 dienam tava nauda tiks iesaldēta un ja neviens neprasīs refund tad atdosim, paiet 90 dienas, saņem vēstuli par atteikumu sadarbībā un formu kuru jaizpilda ar detaļām uz kādu kontu vēlies saņemt naudu kas palikusi kontā.

 

Visas transakcijas bija 50 EUR, pēc shēmas, es izrakstu PayPal invoice, cilvēks apmaksā, katru nedēļu ņēmu ārā 500 EUR. Acīmredzot PayPal'am kas nepatika.

 

Nekāds VID's nebaksta par 1k, nevienu neinteresē 1k no PayPala. Varbūt VID's sāks Tevi bakstīt kā privātpersonu 10k +, bet pat tad šaubos. Pieredze man ir ilgtermiņā ar palielām summām un dažādām maksāšanas sistēmām un bankām. Ar VID nekad nav nācies runāt. Tas viss ir mīts. Banka mēdz paprasīt lai aizpildi speciālu formu no kurienēm Tev tā nauda, bet tas ir lai sūdu gadijuma bankai nav problēmas. Esmu skaitijis uz 3. pasaules valsti 40k USD skaidrā naudā bankas filiāle, nekāds VID's tā arī par mani nav interesējies, tikai bankas darbiniece dabuja pa ausīm jo pat nepaprasīja man aizpildīt lapu par naudas izcelsmi. Zvanijas un lūdzās lai atnāku uz filiāli un aizpildu jo viņai būs problēmas.

Link to comment
Share on other sites

Man vienu SIA, vienu LTD  ir aizvēruši ..

 

Ja abiem - gan sia, gan ltd Tu esi kā pārstāvis, ļoti iespējams ka Tavs vārds ir blacklistots un līdz ar to - jebkāda turpmāka biznesa paypal kontu vēršana vaļā beigsies ar vienu iznākumu, ātrāk vai vēlāk.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...