Jump to content
php.lv forumi

Realizējiet manu ideju!


username

Recommended Posts

Ir ideja. Ir kāposts. Vēlos lai kāds realizē manu ideju.

 

Vienas lapas projekts, manuprāt realizējams ar php, ajax, js, mysql, html, css. Šo to saprotu no koda un kodēšanas, bet ar to nenodarbojos. Varēsiet arī droši ieteikt citus realizācijas variantus, man galvenais ir rezultāts.

 

Pa lielam projekts ir vienkārš bez gala, sarežģītākais varētu būt Bitcoin maksājumu integrācija. Tas varētu būt kas jauns šeit esošajiem programmētājiem. Iespējams kā bāzi varētu pat izmantot Bootstrap vai ko tam līdzīgu. Publiski sīkumos par projektu negribās rakstīt.

Bitcoin pieņemšana un Bitcoin maka adreses saglabāšana DB un minimāla tālāka apstrāde ir projekta sirds, pārejais ir parasta lapa ar dažiem text blokiem. CMS šobrīd liekas, ka nebūs vajadzīgs.

 

Tehniskais uzdevums vēl nav 100% uzrakstīts, neesmu vēl pārliecināts par dažām lietām, vēlos par to padiskutēt ar potenciālo darba izpildītāju.

 

Skops neesmu, bet slaucamā gotiņa arī nē. Budžets ir lielāks nekā vajadzīgs. Ja jums ir savs dizainers ar kuru jūs droši varat sastrādāties - ideāli. Jo būs vajadzīgs arī minimāls, bet kvalitatīvs dizains.

Link to comment
Share on other sites

Nekur nesteidzos, bet mēneša laikā kopš sākam sadarbību vēlētos lai ir pabeigts, bet manuprāt tur darbs uz nedēļu ja ņemam pamatā kādu framework(aptuveno koda apjomu saprotu) un atvēlam pāris h dienā šim projektam.

Samaksu nosakat jūs, bet tai jābūt pamatotai. Es jums dodu gala tehnisko uzdevumu, jūs nosaucat cenu par darbu. Stundas likme šajā gadijumā man neinteresē. Gribu cenu par visu darbu. Stundas likmi varēsim piemērot kad projekts būs palaist jo domāju laiku pa laikam vajadzēs kādu modifikāciju. Galvā man ir aptuvenā summa, bet nezinu cik tā ir adekvāta, uzklausīšu variantus un izvēlēšos zelta vidusceļu. :) Saprotu arī to, ka cenu veido ne tikai manas vēlmes bet arī jūsu professionalitātes līmenis.

 

Kas jārealizē protams būs iespēja uzzināt, šodien uzrakstīšu sīkāku aprakstiņu ko nosūtītšu PM potenciālajiem darba darītājiem.

Link to comment
Share on other sites

Vai tad neviens ziņas, jaunumus nelasa, ka bitcoinam drīz būs gals klāt. 

 

http://www.notepad.lv/zinas/16363/sakusies-bitcoin-apkarosana/

Link to comment
Share on other sites

Kāds gals? Krievija neko nerāda, jo tā ir dažu cilvēku biznesa projekts.

ASV jau ar bitcoinu tiek vadīti reāli biznesi, Sanfrancisko ar tiem var norēķināties restorānos, kafejnīcās, taksometros.

Bitcoina kopējais apgrozījums gada laikā jau pārsniedz 1 miljardu dolāra ekvivalentu.

Bitcoinu varbūt aizliegs tikai diktatūriskas teritorijas, kurās lielākā daļa cilvēku ir ģenētiski vergi pēc savas dziļākās būtības.

 

Vari kaut vai salidzināt githuba repositorijus pēc tēmām:

bitcoinchart.png?w=640&h=457

Link to comment
Share on other sites

Bitcoins vēl augs un augs. Šobrīd 1btc ir ap 800$, tad kad Bitcoin sasniegs stabilu kursu, prognozējams, ka tas būs ap 2000$ par 1btc.

Es vairākus gadus atpakaļ nopirku padaudz btc par 27$/1btc un aizmirsu par viņiem līdz nesenajam notikumam ar kursu 1200$ par 1btc :))) Dažreiz aizmirst arī ir patīkami.

 

Bitcoin gotiņa jāslauc kamēr tā slaucama. Šobrīd tas viss iet ļoti masās, paliek aizvien populārāks. Amerikā pat taisa benzīntankus kuros pieņem Bitcoin utt.. vienīgais pēdejās kursa svārstības no 200$ uz 1200$ diezgan daudzus izsita no līdzsvara.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...