Lisabona Posted January 15, 2014 Author Report Share Posted January 15, 2014 Uz priekšu, esi advokāts un mākslinieks! - vai slinkums un kūtrums tur? Neuzskatu ka jāturās pie viena, sanāks tāda maza un aprobežota pasaulīte. Neiet runa par zināšanu pielietošanu tikai vienam mērķim, mācīšanās kā tāda attīsta personu un emocionālo inteliģenci. Ak dies kaut vai mācīties tamborēt..tā pati programmēšana vien būs ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisabona Posted January 15, 2014 Author Report Share Posted January 15, 2014 Uz priekšu, esi advokāts un mākslinieks! - vai slinkums un kūtrums tur? Neuzskatu ka jāturās pie viena, sanāks tāda maza un aprobežota pasaulīte. Neiet runa par zināšanu pielietošanu tikai vienam mērķim, mācīšanās kā tāda attīsta personu un emocionālo inteliģenci. Ak dies kaut vai mācīties tamborēt..tā pati programmēšana vien būs ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nils Graustiņš Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Žēl, ka uz PM nekādu atbildi saņēmis neesmu. Biju un esmu gatavs palīdzēt. Mani cena neapmierina - arī tā būtu atbilde. Pa šo laiku ēnu dienas ietvaros man pieteikušās astoņi ēnotāji. Daži no viņiem nebija parūpējušies atstāt savas koordinātas. Esmu sapratis, ka nevienu nelūgšos. Tajā pašā laikā, es patiesi būtu priecīgs par mācīties gribošu un zināt kāru mācekli. Ēnu dienas vakanču piepildījums dod cerību. Vairāki pieteikumi bija ļoti motivēti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Triecienā var dabūt tikai ar kuvaldu sejā. Arī nepārnestā nozīmē. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurkjis Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Ja tā bildē esi Tu, tad izņēmuma kārtā varu iemācīt par nelielu samaksu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 (edited) Last Active 2014.01.19 09:01 Acīmredzot, velti te rakstāt, ja vien meitenei nav uzlikts saņemt e-pasta paziņojumus par atbildēm šajā threadā. Iespējams, arī es neiebilstu kaut ko pamācīt, bet es vairāk bīdītu uz pašmācību ar ieteikumiem/skaidrojumiem no savas puses, nevis visu pats mācītu. Tam man nav laika un, domāju, ka arī viņai tas maksātu par sālītu. Papriekš jau vispār būtu jānovada testa stunda, lai redzētu, vai viņa vispār ir spējīga un ieinteresēta kaut ko tādu darīt, tad jau var domāt tālāk. Edited February 2, 2014 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Testa stunda - rrrrraz un pa mājām? >:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts