zenits Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 (edited) Sveiki! Man php raxtiisana nav nemazakas sajegas. Saku raxtit pagajusonedel. Neko vairak par bildiiti un linku (un abus kopa) neesmu varejis uzraxtit. Bet man ir ideja varbut varat to realizet. Tatad: Domats tas ir kodu atradejs! Izveidots data_1.txt, tur ir visi iespejamie kodu veidi (neierobezots ziimju skaits, katrs jauna rindina). Vajag ta, lai lapā (index vai ka citadak) var noradit saitu, kurs paradiisies ja kods deres un saitu ja kods nederes un vel janorada (es nezinu vai ta var) url password formai. Un vajag ta, lai katrs kods izietu caur šo form un reload, tad ja pec reload atveras lapa, kura atveras pec pareiza koda, (inserta) parada so iiisto kodu. Bet ja atver lapu, kura ir tad kad ievada nepareizi, tad taisa reload un ievada nakamo kodu utt. P.S. Ka var noradit url password formai? Ka var no txt dokumenta pa rindinai insertet forma? Ka var uzlikt ja atveras "tas".... un neatveras "tas"...? Un ka var izdarit lai pec koda atrasana to parada? Kipa merkis ir tads lai nav jataisa Ctrl + C utt... Edited March 15, 2005 by zenits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Man php raxtiisana nav nemazakas sajegas.Tad rekomendējams pamācīties, kamēr sajēga rodas. Un kas tas vispār par sviestu domāts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzis Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Neko nesapratu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 (edited) Nu tak cilvēks grib uztaisīt paroles piemeklētāju kādai citai adresei. Tipa programmātiski POST http pieprasījumu veikt. Un tam vajadzēs vairāk kā vienu nedēļu pamācīties. P.S. Ka var noradit url password formai?Nodod input lauka nosaukumu ar attiecīgo vērtību POST pieprasījumam: "input_lauka_vaards=vajadziigaa_veertiiba" Ka var no txt dokumenta pa rindinai insertet forma?$rinda = ... // nolsai no faila.echo $rinda; Ka var uzlikt ja atveras "tas".... un neatveras "tas"...?if (nosaciijums) { // izpildaas nosaciijums } else { // neizpildaas nosaciijums } Un ka var izdarit lai pec koda atrasana to parada?echo $raadaamais_teksts; Edited March 15, 2005 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenits Posted March 15, 2005 Author Report Share Posted March 15, 2005 (edited) Bubu malacis pateica preizos vardus! Tatad man vajadzeja url uz saita(lauzama) password formu. Man radas jautajums par input, kas ir ta vertiiba? Vai tie ir skaitli vai ta ir nakamais scripts ar echo? Tad $rinda = ... // nolsai no faila. echo $rinda; Man ka idiotam uzraxti ludzu skaidrak, vai tiesam tads jataisa katrai rindinai atseviski? Edited March 15, 2005 by zenits Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 Man radas jautajums par input, kas ir ta vertiiba. Tev jāskatās paša input lauka name atribūts tajā formā, kurā mēģināsi vadīt savas paroles. Par input tega specifikāciju skati te: http://www.w3.org/TR/html4/interact/forms.html#edef-INPUT A vērtību tur liec tādu, kādu itkā ievadītu browserī. Lai lasītu no faila datus, skati php dokumentāciju, tur daudz piemēru: http://lv.php.net/manual/en/ref.filesystem.php http://lv.php.net/manual/en/function.fopen.php http://lv.php.net/manual/en/function.fgets.php http://lv.php.net/manual/en/function.file.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirils Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 piedodiet, bet ... "Izveidots data_1.txt, tur ir visi iespejamie kodu veidi" .. MUAAAHAH. bezgaliigi liels fails, muaaaaahah. ja nopietni, runaa, ka curl to var izdariit; lai gan es pats lietotu soketus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenits Posted March 15, 2005 Author Report Share Posted March 15, 2005 (edited) Thx! Sen jau vajadzeja ko tadu! P.S. Atvaino man tads fails (kods no 12 skaitliem) aiznema 87,67kb. Edited March 15, 2005 by zenits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 P.S. Atvaino man tads fails (kods no 12 skaitliem) aiznema 87,67kb.Tas gan ir varens kods, kurā ir 12 skaitļi. Man jau ar 12 cipariem pietiktu. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 zenits, atšķirību starp skaitli un ciparu zini? Ja tev ir kods ir no 12 cipariem, tad 10^12 ~= 931.3 GB nevis 87.67 kb kā tu te raksti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zenits Posted March 16, 2005 Author Report Share Posted March 16, 2005 Nu nez nokacaju kaut kadu random key generator un vins man uztaisiija. (sorry kaut kads skola sen sen macija par skaitliem un cipariem, cipari laikam ir + skaitli vispar). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 To takš katram normālam cilvēkam vajadzētu zināt, kas ir skaitlis un kas cipars. Īpaši jau nu programmētājam. Un nemaz nerunājot par to, kas ir veseli/naturāli/reāli skaitļi. Cipari ir tikai 10 - 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9. A skaitļi ir nu kobinācijas no cipariem, tb. - 1234, 5716, 183012, 1273044, u.t.t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 To takš katram normālam cilvēkam vajadzētu zināt, kas ir skaitlis un kas cipars. Īpaši jau nu programmētājam. Un nemaz nerunājot par to, kas ir veseli/naturāli/reāli skaitļi.Cipari ir tikai 10 - 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9. A skaitļi ir nu kobinācijas no cipariem, tb. - 1234, 5716, 183012, 1273044, u.t.t. 15079[/snapback] :) un paskaties ko pats uzrakstiji ieprieksh :) -- Ja kods ir no 12 CIPARIEM tad max garums buus 12 baiti :) un ne baitu vairaak :) Ja nemaldos tad 1 CIPARA (arii simbola) saglabaasani tiek izmantots preciizi 1 baits :) P.S. neiet runa par dazzadaa kodeeshanas sisteemaam - pat ja njem vis garaako tad 12 CIPARU (simbolu) saglabaasanai nevajag vairaak pa 12X4 baiti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 un paskaties ko pats uzrakstiji ieprieksh :) Kas kur man jāskatās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 16, 2005 Report Share Posted March 16, 2005 Kas kur man jāskatās? 15084[/snapback] -- Ja tev ir kods ir no 12 cipariem, tad 10^12 ~= 931.3 GB -- ;) un -- Cipari ir tikai 10 - 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9. -- :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts