mmcs Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 (edited) edit: Problēma atrisināta, paldies Labdien, Nepieciešama palīdzība izveidot online formu, kurā ir sekojošais (bez jebkāda dizaina) Piemēram - Jautājums: Esmu komunikabls Atbildes: *Nepiekrītu (grupa1, grupa 2) *Daļēji piekrītu (grupa2, grupa 3) *Nezinu *Daļēji piekrītu (grupa3, grupa4) *Piekrītu (grupa5) Respektīvi - ja lietotājs nospiež uz "Daļēji piekrītu", tad grupai3 un grupai4 katrai tiek pieskaitīts viens punkts. Turpat ielādējās jaunais jautājums. Šis princips tiek attiecināts uz visiem jautājumiem. Atbildot uz visiem jautājumiem, tik saskaitīti punkti, piemēram: grupa4: 5pts grupa2: 3pts grupa1: 1pts grupa3: 1pts grupa5: 1pts un lietotājs tiek pāradresēts uz vienu no piecām saitēm (to kuras grupai bija vislielākais punktu skaits, šajā gadījumā grupa4). Rezultāti nav jāsaglabā! Veids kādā tiek skaitīti punkti ir pēc jūsu izvēles. Jo vienkāršāk jo labāk. Edited December 11, 2013 by mmcs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 15 minūtes, 30Ls: http://jsfiddle.net/sJ9B6/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmcs Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 Super! Nosūtīju tev privāto ziņu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Diemžēl neiesaistos projektos, kur apgrozījums ir mazāks par 10k. Šis bija vairāk kā "challenge accepted". Domāju, ka uztaisīšu 7 minūtēs, bet tomēr prasīja 13,5 minūtes. Atļauju izmantot savu kodu jebkuram, kurš gatavs novest šo līdz galam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 (edited) [es no laukim] bet tas "cōdez" patiesi liekas nebarots, katru kartōna ēsmu apēd ar garšu un saplosa līdz nemaņai bezgala eleganti - ka tik nav milēnijuma kōders, kāds jau sen rakstos piesolīts Edited December 11, 2013 by ieleja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 > for(var i in qs[q].g[aid]) gs[qs[q].g[aid]].p++; What. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 ga.di[ar].mai[su] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 (edited) What.for(var i in qs[q].g[aid]) gs[qs[q].g[aid]].p++; Edited December 11, 2013 by codez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmcs Posted December 11, 2013 Author Report Share Posted December 11, 2013 (edited) edit: Problēma atrisināta, paldies par palīdzību :) Edited December 11, 2013 by mmcs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Ciest nevaru tik neskaidrus variabļu nosaukumus, tādus koda fragmentus, kādu piemēru minēja daGrevis, ir vienkārši pretīgi lasīt. Labāk tad izmantot temp variabļus, bet vismaz lai ir kaut cik salasāms kods, jo tas piemērs ir pilnīga galējība. Tas pats, kas man darbā - klases ar 1 burta nosaukumiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Nu ja to rindiņu ir grūti saprast, tad man ir slikta ziņas priekš jums. Šitas tak challange, tā pat kā JS1K challange Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 (edited) Nevajag rakstīt tā, ka speciāli jāžmurījās, lai saprastu, kas par huiņu. Cik reizes nav teikts, ka kodu lasa daudz vairāk nekā to raksta. Šādu kodu lasot katru reizi būs grūtības saprast, kas tur domāts, ja vien, protams, visur citur nebūs tāpat. Tas, ka tas ir kaut kāds challenge, pilnīgi neko nemaina lietas būtībā. Edited December 11, 2013 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Ciest nevaru tik neskaidrus variabļu nosaukumus, tādus koda fragmentus, kādu piemēru minēja daGrevis, ir vienkārši pretīgi lasīt. Labāk tad izmantot temp variabļus, bet vismaz lai ir kaut cik salasāms kods, jo tas piemērs ir pilnīga galējība. Tas pats, kas man darbā - klases ar 1 burta nosaukumiem. Var redzēt, ka neesi nekad piedalījies programmēšanas sacensībās. Kamēr tu pulēsi savus mainīgo nosaukumus, citi uztaisīs trīs uzdevumus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Es tos nepulēšu, es tos ar pirmo uzrakstīšu normālus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Es tos nepulēšu, es tos ar pirmo uzrakstīšu normālus.uzraksti, parādi kādi ir normāli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts