ppc Posted November 7, 2013 Report Share Posted November 7, 2013 (edited) Sveiki vissiem! Man ir jautājums tiem, kuri ir kodējuši UserJS scriptus... Vai ir iespēja Operas brauzerim uzkodēt autoklikeri kurš klikotu uz linku vienalga kuru, piem ja uz atvērtās lapas ir viens links viņš automātiski klikšķina uz to ātri piem 09 no sekundes nenoteiktās reizes... ieslēgt pieņemsim ar shift+q izslēgt shift+w. Un galvenais lai klikšķina visos atvērtajos tabos brauzerī. Vajag Opera brauzerim jo man vajag tieši wml lapaspusē lai klikšķina.. :) protams par samaksu. Edited November 7, 2013 by ppc Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Es pieņemu, ka tu vari izsaukt click() eventu kaut kādam DOM objektam, bet nez vai tu vari pārķert pašu peli un nosūtīt klika eventu it kā pele tiešām būtu spiesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted November 8, 2013 Report Share Posted November 8, 2013 Uzprogrammēt ko tādu protams var tikai: Tam noteikti nav nekāda sakara ar PHP Tas vairāk izklausās pēc kautkādas spam programmas, līdz ar to šaubos, vai kāds gribēs tev ko tādu taisīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts