kapeika Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 (edited) Sveiki! Esmu izrakājies pa šo foruma sadaļu meklējot sev piemērotāko hostingu. Lai neieslīgtu ilgos tekstos, ķeršos pie kvintisences. Sistēma: Wordpress + Buddypress, daudz bilžu, YouTube un Vimeo video embed'i, iespējams Buddypress atbalstītais forums bbPress. Mērķauditorija: Latvija, latvieši, plānoju ap 1000 - 5000 unikālajiem apmeklētājiem dienā. Prasības: lai nebūtu tā kā ar pašreizējo hostingu (unri.lv), kuru lietoju jau 3 mēnešus - mājaslapa brīžiem vienkārši "izrubās" uz 10 minūtēm, kas ir server-side problēma, kā arī ātrums nav vēlamais. Vēlos, lai mājaslapa ātri ielādējas, jo pati wordpress tēma ir ļoti ātra un uz citiem hostingiem katra lapa ielādējas ātrāk nekā pussekundē. Protams, ka izmantošu W3 Totalcache, Cloudfare, CDN u.t.t. (varbūt arī šajā jomā (konfigurācijā vai pakalpojumu sniedzējā) ir ieteikumi?). Cena: Lai nav kosmiska. Hostingam budžets varētu būt ap 20 latiem (=/- 5 lati) mēnesī. Vai Jums būtu kādi ieteikumi? Esmu skatījies uz VPN, bet manuprāt man tas nav vajadzīgs priekš WordPress. Iepriekš pateicos par atbildi, Uģis. P.S. Vai Hostnet Cloud Hostings varētu būt pietiekami ātrs? Edited October 27, 2013 by kapeika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurkjis Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Man liekas, ka mūsdienās nav īpaši svarīgi, kur atrodas serveris. Nu vismaz, viena valsts vai dažas valstis tālāk - neko nemaina, ņemot vērā ātro internetu. Līdz ar to, kāpēc Tev pārmaksāt par latviešu hostingu, ja ārzemēs var dabūt lētāk ? Es ieteiktu Tev https://www.digitalocean.com/ ko arī pats lietoju. Salīdzini parametrus un tas pārsit visus latviešu variantus. Vienīgais,ja neesi saskāries ar VPS Linux adminēšanu, būs mazliet sarežģītāk sakonfigurēt visu, bet nu to iemācīties ir vērtīgi, ja darbojies ar web tehnoloģijām. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapeika Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 Par to, ka pāris valstis tālāk neko neietekmē - piekrītu. Ar konfigurēšanu īpašām problēmām nevajadzētu būt, bet, ja tas nav noslēpums, vai varētu iedot kādu savu lapas/projekta saiti, kas izvietota uz digitalocean.com? Piedāvājumi viņiem ir ļoti vilinoši, bet esmu dzirdējis, ka labāk izvairīties no Cloud Hostingiem, kaut arī pēdējā laikā tie ir kļuvuši ļoti populāri. Ja runāt par parasto cloud hostingu, tad esmu jau vīlies ar bluehost.com, ipage.com (vispār nesaprotu, kāpēc pasūtīju x)) u.c. Par hostgator ir dzirdētas labas atsauksmes, bet man liekas, ka tas variants noteikti būtu daudz lēnāks par kādu latviešu vietējo hostingu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plutons Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Liela daļa izmanto digitalocean un cena viņiem ir laba un problēmas nav bijušas, vismaz man . Resurss bijis sasniedzams kad nepieciešams.Ja nemaldos tad pat daļa no šejieniešiem izmanto taisni DO. Plus viņiem ir tutoriāļi kā ko izdarīt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pats Toms Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Digitalocean izmantoju gandrīz gadu. Izmantoju vairākus vps - visi Amsterdamā. Neskaitot maintenance ir arī bijušas reizes, kad savienojums acu priekšā pazūd. Bet 10 minūtes? haha, DigitalOcean tā nenotiek pat tad, kad ir maintenance. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plutons Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Man ar vairāki vps tur ir un visi izmētāti dažādos datu centros.Kā vienu no plusiem var minēt, ka supports tur arī ātrs jebkurā laikā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Pačeko leišu kaimiņu piedāvājumu https://www.balticservers.com/professional-hosting Cik ir savulaik lietots,ātrums un supports pat ļoti ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Izmantoju DigitalOcean. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 Ja cena ir arguments, tad pašlaik DO viennozīmīgi. Ja nav slinkums, tad var reģistrēties ar manu referāli: https://www.digitalocean.com/?refcode=ea76ff34e0db Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapeika Posted October 27, 2013 Author Report Share Posted October 27, 2013 codez, piereģistrējos caur referāli un nolēmu paklausīt vairākumu un izvēlējos Digital Ocean. Tagad tikai rodas jautājums - kāds variants man būtu vislabākais pie šāda apmeklējuma? Par 20$ domāju, ka vajadzētu pietikt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ieleja Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 sāc ar to $5 plānu, kad apmeklējums būs tāds, ka tā būs problēma, pāriesi uz $10, pēc tam uz $20 plānu bet tā "mākoņu" pieminēšana ir vairāk marketologu izdomas - viss, kas nav tavā tīklā ir "mākonis" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarmuha Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Manuprāt nekā labāka par DigitalOcean nav, pats lietoju un esmu ļoti apmierināts! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miegamicis Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Vēl jau ir AWS taču pieejams. Pats izmantoju abus gan DO gan AWS. Katram savi plusi un mīnusi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Piedod bet ir.. Jāskatās price/performance. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted August 2, 2016 Report Share Posted August 2, 2016 Piedod bet ir.. Piemēru studijā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts