foxsk8 Posted August 13, 2013 Report Share Posted August 13, 2013 Jēga ir turēt rokas tur, ka pat nezini kādu vārdu, simbolu tev vajadzēs rakstīt kā pirmo :) Viss jau ir atkarīgs no pieraduma. Es piemēram rakstu izmantojot no katras rokas tikai divus pirkstus, nevis 3 vai 4, utt... Ar šitādu tipa klavieri, izliekumu rokām būtu diezgan ērti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pats Toms Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 foxsk8, manuprāt, tu gribi saprast, ko vim dara ar pogām hjkl. Citādi atkal offtopiks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcsssss Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Thanks par vim tipiem! Pats cenšos lauzties vimā un šādi mazi tipi palīdz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Pats Toms: Drīzāk offtopic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 14, 2013 Report Share Posted August 14, 2013 Foxsk8, labāk pamācies kas ir Vim un kas ir offtopics. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristers_Z Posted August 15, 2013 Author Report Share Posted August 15, 2013 (edited) Es piemēram rakstu izmantojot no katras rokas tikai divus pirkstus To gan es gribētu redzēt :D Edited August 15, 2013 by kristers_Z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts