Jump to content
php.lv forumi

Labs Krēsls Programmēšanai


rATRIJS

Recommended Posts

Sveiki,

 

Nesen sāku strādāt no mājām un ir pienācis laiks iepirkt ērtu krēslu, lai var pavadīt stundas sēžot pie datora komfortā, neiedzīvotos muguras problēmās un uzdzītu programmēšanas skilu.

 

Kādus krēslus Jūs ieteiktu? Vēlams, lai viņus varētu apskatīt arī dzīvē. Īsti vēl neesmu izlēmis budžetu, bet skatīšos uz to kas pieejams un no tā izsecināšu cik ir vērts tērēt. Tiesa gan Herman Miller Aeron cenas krēslu pirkt negribās :)

 

Esmu salīdzinoši garš 1.9m - 2.0m. Galda augstumu varu mainīt. Lielākoties lietoju PHP un JS programmēšanā, bet sanāk izmantot arī citas valodas. Nezinu kas cits vēl varētu ietekmēt manu izvēli.

 

Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Lai neiedzīvotos muguras problēmās, labākais risinājums ir vienu, bet labāk 2-3 reizes nedēļa apmeklēt trenažieru zālīti un izpildīt muguras muskuļus trenējošus vingrojumus. Ja to dara, tad var sēdēt kaut uz diviem spaiņiem un dēlīša un ar muguru viss būs kārtībā.

 

 

P.S. Un, ja neizdodas atrast PHP atbilstošu krēslu, iesaku pāriet uz Scalu.

Link to comment
Share on other sites

Viss atkarīgs no taviem sēdēšanas paradumiem. Ja turi taisnu muguru, tad patiesi ērts būs arī šis: http://goo.gl/0IUS97

Iepriekšējā darba vietā labi krēsli bija šāda tipa, un nebija arī diži dārgi: http://goo.gl/MHcO2T Bija pietiekamas regulēšanas iespējas.

Ja nenodarbojies ar sportu vai jogu un gribi ilgi sēdēt, tad ņem krēslu, kur vari pusguļus strādāt: Kaludis%20alias%20Warlock.jpg

Link to comment
Share on other sites

Viss labākais vairiants ir kā codex saka, vienkārš krēsls un regulāri trennējies.

Pats nesen meklēju jaunu krēslu, riktīgi švaki ar krēslu izvēli. Vienīgais, kas man reāli patika ir HM Aerons, bet cena nepatika.

Paņēmu Katē krēslu ar šūpošanas iespēju, tipa baigā novitāte. Pēc mēneša sāka spranda tā sāpēt kā agrāk nekad nebija pieredzēts. Izvairies no tiem krēsliem.

Link to comment
Share on other sites

Paldies par ieteikumiem. Ar sportu ( galvenokārt velosports ) cenšos vismaz katru otro dienu nodarboties ( tiesa tagad neliela pauzīte - sanāca salauzt roku :( ), bet dažreiz pēc ilgākas sēdēšanas sāk just muguru. Pieļauju, ka labāks krēsls varētu veicināt labāku pozu un uzlaboju ērtas sēdēšanas ilgumu.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...