marrtins Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 Priekš manis tas ir par zemu. Ja kods ir reāli sūdīgs, es tā arī saku un cenšos kaut ko darīt lietas labā, nevis vienkārši "ja jau maksā...", galvenokārt tāpēc, ka nauda man nav galvenais, es vēlos savu darbu izbaudīt.Kas par zemu? Darīt lietas labā tas ir ko un kā? Sēdēt virstundas vai kavēt termiņus savedot kārtībā kodu, ko neviens neprasa darīt? Baudas ir dažādas, piemēram, mana viena no baudām ir savest kārtībā draņķīgu kodu, bet, ja tas pasūtītājam nav vajadzīgs, tad vēl lielāka bauda man ir uzstutēt kājas uz galda un lūkoties griestos :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted August 2, 2013 Author Report Share Posted August 2, 2013 (edited) Ar termiņiem ceru vairs nekad nesaskarties. Esmu strādājis stresainu darbu, kur dzen uz priekšu un spiež sulu ārā, nahuj tādu vairs nestrādāšu. Patreizējā darbā tādu termiņu nav un to, ko no manis prasa, es uztaisu un uztaisu kvalitatīvi, tā, lai nav pēc pāris dienām jāpārraksta no nulles, jo jāpieliek viena fīča vai kaut kas jāpamaina. Bet priekšniekam gribās, lai es tieši tā arī taisu un kad vajag, lai pārrakstu no nulles, un to es pat netaisos saprast, jo tā ir lieka mana laika un zināšanu tērēšana. Tici man, man arī ļoti patīk kārtot kodu. @daGrevis - PHP arī var programmēt kārtīgi un izbaudīt procesu, ja tikai ļauj. Edited August 2, 2013 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted August 2, 2013 Report Share Posted August 2, 2013 (edited) jo tā ir lieka mana laika un zināšanu tērēšana. Tas nav tavs laiks, ko Tu tur birojā sēžot tērē, bet tava priekšnieka/firmas, whatever laiks. Saņemies! Iedzer hektoru un atpakaļ pie darbiem! Edited August 2, 2013 by anonīms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted August 2, 2013 Author Report Share Posted August 2, 2013 Nedzeru un netaisos, tā tik vēl trūka. Protams, ka tas ir mans laiks (arī, nevis tikai, bet vienalga mans). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts