jurchiks Posted July 26, 2013 Author Report Share Posted July 26, 2013 To var izmantot šajā bibliotēkā. Thx for that, will see what I can do. Žēl tikai, ka tur neietilpst unsharp... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted July 26, 2013 Report Share Posted July 26, 2013 Jā, jokaini. Var likt negatīvus parametrus: imagefilter($im,IMG_FILTER_SMOOTH,-33); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 > Ar upscaling tā ir, kā ir ar to kvalitāti, man liekas, ka, e.g., 16x16px nevar apskeilot uz 320x320px, nesabojājot kvalitāti. Tas teorētiski nav iespējams. Agrāk daudz kas bija "nav teorētiski iespējams". Tu vienkārši ieskeilo un tad skaties uz bildi no lielāka attāluma - voila! Bija viens labs algoritms, ar to es no kaut kādas pārsimt pikseļu bildes uztaisīju wallpaperi tādā kvalitātē ( uz 1024 ), ka pat nevajadzēja vemt. Rezultāts bija tiešām episks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Dažiem patīk pixel art. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted August 6, 2013 Author Report Share Posted August 6, 2013 (edited) Esmu uzskrējis virsū interesantai problēmai, ko pats nespēju lokāli reproducēt. Izmantojot šo bibliotēku un šādu kodu: header('Content-type: image/jpeg'); Image::loadFromFile('http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ca/Triple-Spiral-4turns_green_transparent.png') // source nav svarīgs, galvenais, ka transparent bg ->resize(75, 75, true, true) // dimensijas nav svarīgas, arī 600x600 tāda pati problēma ->unsharp(90, 1, 3) ->toJpegFile(null, 93); uzģenerētie .jpg attēli uz production servera ir ar melnu "noise" backgroundā. Problēma ir tikai ar .png failiem, kuri tiek resaizoti un konvertēti uz .jpg, bet uz sava development bokša ar PHP 5.5.0 tādu problēmu nav, lai kādus izmērus norādu. Kas par huiņu? Man ir aizdomas, ka problēma ir unsharp maskā (moš imagealphablending(true) nepatīk), bet hvz... Edited August 6, 2013 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Un ko tu brīnies? Jpg taču nav transparenti backgroundi, ieliec nevis transparent, bet kaut kādu baltu un tad skaties kas notiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted August 6, 2013 Author Report Share Posted August 6, 2013 (edited) Nu paga, bet pirms tiek izsaukts toJpegFile(), nav taču zināms, ka nevajadzēs transparent. Turklāt, kā es jau teicu, uz manas kastes tādu problēmu nav, tikai uz linux bokša. Backgrounds arī iepriekš tika likts transparent, tajā vietā, visticamāk, problēmas nav, tāpēc arī es domāju, ka unsharp kaut ko sačakarē. Edited August 6, 2013 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Bet ja tu saglabā uz png, tad arī ir tāda pati problēma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted August 6, 2013 Author Report Share Posted August 6, 2013 Nezinu, uz production servera visi attēli tiek konvertēti uz jpg, izņemot uploadoto oriģinālu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 jpeg nav transparent fīčā. Var gadīties, ka uz vienas kastes tas png alpha channel pārtop par baltu, rōzā, melnu, utt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted August 7, 2013 Author Report Share Posted August 7, 2013 Zinu, ka JPEG nav transparent, neesmu vakarējais. Anyway, uzliku, ka neliek transparent background, un ir OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts