Jump to content
php.lv forumi

Portāls ar dīvainiem foto no draugiem.lv


kristers42

Recommended Posts

Radās ideja līdzīgam projektam kā miljons.com, tikai nevis ar smieklīgām bildēm par Latviju, bet ar dīvainām cilvēku fotogrāfijām no draugiem.lv, kas tur nav mazums. Tikai, kā tur ir likumos, vai cilvēki var celt kādus iebildumus par viņu fotoattēlu pārpublicēšanu? Cilvēku vārdi, protams, klāt rakstīti netiks.

Link to comment
Share on other sites

Nu, ja tāds 13gadīgs čalītis, kā tu sāktu publicēt manas soclapeļu bildes savos kaku portālos, noteikti nogāztu pa stilbiem ar dakteri bērziņu. ;) 

 

No likuma puses - jebkurš darbs internetos un visur citur, faktiski, lai cik tizli tas neliktos, ir autordarbs un tev jābūt atļaujai lai to pārpublicētu. Kādam, kuram nebūtu slinkums (piemēram man) varētu būt nu ļoti interesanti izklapēt no taviem vecākiem un pastarpināti - tavām biksēm kādu apaļu summiņu, mācībai uz priekšdienām. ;) 

Link to comment
Share on other sites

Interesanti, bet dr.lv lietošanas noteikumos ir punkts: http://www.draugiem.lv/help/?tab=3
 

14. Lietotājs piešķir Draugiem.lv un Portāla lietotājiem neekskluzīvu, vispasaules, pārvedamu, nepārtrauktu, neatsaucamu, bezatlīdzības, trešajām personām nododamu licenci un tiesības rīkoties ar (t.sk., bet ne tikai publicēt, pārpublicēt, izvietot, atskaņot, nodot, dzēst utt.) Portālā publicēto informāciju, saturu utt., kas saistīts ar autortiesībām, blakustiesībām, preču zīmēm, patentiem, datiem un datu nodošanu, jebkuru citu ar intelektuālo īpašumu saistītu tiesību vai pienākumu, kas tiek vai tiks izvietots Portālā un ar to saistītajās vietās, portālos, medijos, kā arī atsakās celt pretenzijas un/vai prasības pret Draugiem.lv un personām, kas likumīgi lieto Portālu un ar to saistītos resursus.

 
Principā ar to, ka tu publicē dr.lv kādu savu autordarbu, tu pilnībā nodot tiesības (publicēt, pārpublicēt, izvietot, atskaņot, nodot, utt.) ar to rīkoties jebkuram portāla lietotājam.

Edited by codez
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...