Evi Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 hei, man jautājums par inc folderi, vai jūs tādu lietojiet un, ja jā, tad ko jūs tur liekat iekšā ? Esmu redzējusi, ka tur liek files kā header/footer.php, kas attiecas arī uz css. Bet man liekas, ka tur bija vēl kkādas. Es saprotu, ka katrs liek ko grib, bet nu optimālākais/vairāk lietotais :/ Paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Iet runa par kādu noteiktu sistēmu (CMS)? Veido pati savus folderis un liec tikai to, kas pašai tur nepieciešams nevis visu, kas "bija citur". Man teiksim tāds inc folderis vispār nepastāv un nekad nav pastāvējis. P.S. Tev skaistas acis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 papēti kādu frameworku, tad apmēram sapratīsi. skatus vienā folderī, modeļu citā, tad var vēl subfolderus taisīt, lai būtu pārskatāmāk un faili tiktu sagrupēti pa tēmām. bet no otras puses tas ir subjektīvi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 tādi inc parasti ir vecās lietās, mūsdienās populāri vārdi folderiem ir app/view/model/controller/helper/static/conf utt. labāk nemācies no tutoriāļiem kur daudz par 'inc' folderi stāsta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evi Posted July 16, 2013 Author Report Share Posted July 16, 2013 Paldies visiem, kļuva skaidrāk : ) P.S. Tev laba gaume! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts