mandarīnpīle Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Es velos lai man LXDE butu kaut kas lidzigs Windows palodzei vai Ubuntu Launcheram. Respektivi - ir panelis, kur visu laiku atrodas biezak lietoto aplikaciju ikonas. Kad atver vienu no sim aplikacijam, paneli aplikacijas ikona iekrasojas (kaut ka maina stilu, lai izskatitos ka atverta). LXDE sobrid esmu izveidojis "Launcher" paneli ar biezak izmantotajam ikonam. Problema - tas atverot, ikonas neiezimejas ka atvertas. Ir atsevisks riks "Taskbar", kura paradas visas atvertas programmas, bet ja man reize darbojas gan "Taskbar" gan "Launcher", tad ikonas dubultojas un atrodas reize abos panelos. Ka to apvienot? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Es agrāk lietoju Docky http://insideloss.wordpress.com/2013/04/04/how-to-make-docky-work-properly-in-lxde-and-xfce/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pats Toms Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Šeit piem. Docky pirms kāda laika manā ekrānā. Izklausās, ka tev vajag pinojamas pogas, kuras Docky tiešām ir. Vari pamēģināt arī AWN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts