Jump to content
php.lv forumi

starojums


metal-0-1

Recommended Posts

Pērku jaunu mobilo telefonu apmēram reizi gadā. Parasti vismaz vienreiz apskatu instrukciju un tad izsviežu. Līdz šim vēl nekad nebiju manījis ne vārda par šiem starojumiem, bet vakar pirktā tālruņa instrukcijā pat pašā pirmajā lapā rakstīts "lai izvairītos no pārmērīga elektromagnētiskā starojuma, ieteicamais attālums no ādas nēsājot telefonu ir vismaz 1cm"

Edited by metal-0-1
Link to comment
Share on other sites

Es neesmu tik kompetents radioloģijā. Jāprasa elektromagnētiskās rezonanses iekārtas apkalpojošajiem ārstiem/personālam.

 

Jāteic, ka daudzas kaites sekmē stress/bailes/uztraukums, tādēļ es neizslēgtu gadījumu, ka cilvēkam, kas par EMS neliekas ne zinis, ir daudz mazāks kaitējums no lielāka starojuma, nekā tādam, kas satraucas.

 

Kā anekdotē:

Ciemā uzstāda mobilā telefona torni. Pēc nedēļas pagastmājā tikšanās ar mobilo sakaru pārstāvi.

Visi sten un vaid, kā visiem sākusi sāpēt galva, mesties slikta dūša utt.

Pārstāvis viņus uzklausa un domīgi noteic: "Njā, un kas vēl sāksies, kad mēs to torni ieslēgsim..."

Link to comment
Share on other sites

Domāju, ka daudz bīstamāk ir atrasties saulē. Pavisam nopietni! Tas ir neiedomājams murgs, ka cilvēki dodas uz pludmali sauļoties.

 

Tas tiesa, bet te ar viss nav tik viennozīmīgi.

Sauļojoties cilvēkam izstrādājas pigmenti, kuri vēlāk absorbē lielu daļu starojuma un tas nerada šūnu bojājumu.

Tāpēc, ja daudz jāuzturas saulē, tad pirms sezonas ir vērts lēnām iesauļoties, tādā veidā krietni samazinot visu veselo šūnu uzņemto radiāciju atlikušajā vasarā.

Bet, ja balts gurķis aiziet uz pludmali un tur nosēd pāris stundas un vēl bez pretradiācijas krēma, tad protams viņa ķermenis saņem gada radiācijas devu.

Link to comment
Share on other sites

Vecmamma kaut kad nesen atkaplēja rakstu ( šķiet, "Mājas viesis" ) par mobilo tārlruņu ļauno starojumu. Rakstā, neskaitot citas gudrības un to, ka vajag izvairīties pie sevis turēt mobilo tālruni, ieteica vispār izvairīties no cilvēkiem, kuriem ir mobilais tālrunis.

 

Met visu zemē un skrien uz mežu!

 

Tā ir sena cīņa - zinātnes un inženierijas uzdevums ir atrast veidus, kā izraisīt vēzi un nāvi. Medicīnas - kā to izārstēt. Tik vienkārši. Neskatoties uz visu nezūdošo ļaunumu mums apkārt - starojums, izplūde gāzes, alkohols, ebreji, smēķēšana, E vielas ( haha ), musulmaņi, ĢMO ( ahahahahahahā ), nēģeri, Pēteris Apinis, valdība, Saeima, chemtrails - mēs tomēr izdzīvojam ilgāk un ilgāk.

Link to comment
Share on other sites

Pēteris Apinis :D Vispār jau ilgāk dzīvo tie, kuri daudz maz ievēro kaut kādas normas, tie kas ēd visu, kas nekustās un paši arī nekustās, tie līdz simtiņam visticamāk nenodzīvos. Tādi lauku tantuki, kas nav aizrāvušies ar zaļo, bet dzīvo zaļi, arī līdz simtiņam nokapā.

Link to comment
Share on other sites

Ziniet, bija arī laiks, kad tabakas kaitīgums bija tikai šādā pašā aizdomu limenī bez nopietniem pierādijumiem. Nu ok, mēs tā īsti neko nevaram iesākt, bet būtu diezgan nepatikami, ja pēc gadiem atklāsies, ka esam sevi indējuši. Un paradoksāli, bet liela iespēja, ka varēsim to atklāt tikai tad, kad elektronika būs vēl vairāk attīstijusies - tātad, vispirms sevi jānoindē, lai saprastu, ka esi sevi indējis.

Link to comment
Share on other sites

Kas tev būtu nepatīkami? Tas, ka praktiski jebkurā vietā uz Zemes tev ir pieeja jebkam, ko cilvēce jebkad ir uzzinājusi, nepiesārņojot ar to smadzenes, kad nav vajadzīgs? Ka tev vienmēr pie rokas bija ierīce, ar kuru tu varēji sazināties ar praktiski jebkuru planētas iedzīvotāju jebkurā laikā? Ka sēdēji pie ierīces, kas spēja sekundes daļās apstrādāt informāciju, kādu tu ar rokām neapstrādātu pāris gados?

 

Kas tieši būtu nepatīkami, mister metal-0-1?

Link to comment
Share on other sites

kāda doma ir pamatā tam, ka šādus jautājumus uzdot programmētāju forumā?

varbūtība, ka te kāds pateiks ko vairāk par internetos atrodamo pretrunīgo informāciju, ir 0,000000001%

vai arī tā kāda savas taisnības sludināšanas forma?

Link to comment
Share on other sites

Es jautāju vēlreiz - kas tieši būtu nepatīkami? Nepatīkamā sajūta, cik daudz pastmarku būtu varējis aplaizīt, ja nebūtu tā Sātana izgudrotā datora un e-pasta programmas?

 

Cik daudz cilvēku neietu bojā, ja visi brauktu zirga pajūgos ( arī tie nav līdz galam droši, skatīt Pjēru Kirī ).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...