ieleja Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 [visos citos pārlūkos izskatās ok] ir .php lapiņa ar multiform-ām lapā ir atsauces uz "/images/pdficon_small.gif" kas to IE8 noved izmisumā pēc formas 'submit' kad tos bilžu linkus pārvērš teksta linkos viss strādā esmu "izspēlējies" ar visiem 'cache'uzstādījumime un 1005 internetu ietekumiem kā pamocīt IE uzstādījumus, bet nekas nav līdzējis vienīgā ideja, detektēt IE8 (Windows XP pēdējais IE) un tad if - šim bez bildēm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
404 Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 (edited) Neesmu specs par frontendu,bet pirmais kas nāk prātā-submitojot formu pamēģināt neitralizēt tos gifus ar remove vai replaceWith kaut kā šādi: $("img[src$=.gif]").remove(); Edited June 12, 2013 by 404 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Vai arī conditional CSS. Iespējams, ka jūs ar 404 apgrozaties vienā vidē, savukārt man ir ļoti, ļoti grūti saprast problēmas izklāstu. Pareizāk sakot, es to nesaprotu vispār. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts