Mr.Key Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Esmu novērojis, ka izteikti bektikus ap shēmas objektu nosaukumiem lieto tie, kuri SQL mācās caur phpMyAdmin. Ak nē, viņi tos nelieto ap shēmas objektu nosaukumiem, viņi tos lieto ap tabulu, kolonnu, indeksu utml. nosaukumiem. It's okay. Kaut gan pat MySQL dokumentācijā tie netiek lietoti. Kaut gan ir citas datubāzes, kurās bektiki netiek atbalstīti, jo tie nemaz nav SQL standartā. Un tad vēl tā skaitļu ievietošana pēdiņās, un ja vēl tās ir dubultās... mai mai mai es kū ell, padevi mazo pirkstiņu... + par Markdown Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurchiks Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 (edited) Nekad neesmu mācījies MySQL no pMA, man tas tūlis nepatīk, dodu priekšroku instalētām aplikācijām. Kas vainas kolonnu/tabulu nosaukumu quotošanai? Tā vieglāk atšķirt. Tas arguments par to, ka citas datubāzes backticks nesuportē, ir pie kājas, no web aplikācijas lielajā vairumā gadījumu izmanto MySQL. Ja vajadzēs izmantot, piemēram, PGSQL, tad es arī tur quotošu fieldus, tikai ar jau PGSQL specifisko variantu. Par skaitļu likšanu pēdiņās gan vēl nebiju dzirdējis... Par backtick sintaksi PHP - neizmantoju. Edited June 15, 2013 by jurchiks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 > Par skaitļu likšanu pēdiņās gan vēl nebiju dzirdējis... Tas nestrādā! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Esmu novērojis, ka izteikti bektikus ap shēmas objektu nosaukumiem lieto tie, kuri SQL mācās caur phpMyAdmin.Tas bija vēl sendienās, kad Javas meistars Aleksandrs Zeļenkovs Progmeistarā piedāvāja backtick'u nelietotājiem atklāt indes burvīgās garšas īpašības. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Tas bija vēl sendienās, kad Javas meistars Aleksandrs Zeļenkovs Progmeistarā piedāvāja backtick'u nelietotājiem atklāt indes burvīgās garšas īpašības. Pirms tām sendienām bija vēl senākas dienas, kad MySQL vispār nebija, nebija arī baktiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandarīnpīle Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Šo topiku vajadzēja dzēst jau pēc pirmajiem 5-6 komentāriem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts