Jump to content
php.lv forumi

Play! 2 JAVA web freimworks


codez

Recommended Posts

  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Izskatās diezgan atbilstošs benchmarks, bet, vērtējot jāņem vērā, ka pie atzīmes PHP, ir raw PHP (githubā var redzēt izmantotos kodus), bez nekādas inicializācijas, routinga, configiem, utml. No FW, šķiet, ka Play ir otrajā vietā, uzreiz aiz Spring, visas pārējās pirms tam ir vienu vai vairākus abstrakcijas līmeņus zemakas (RAW - salīdzinoši) metodes.

Žēl, ka vienīgais pilnais PHP freims, kurš šeit ir salīdzināts, ir Cake PHP, bet kā redzams, tiklīdz ir jāveic routings, vairāki includi, utml. lietas, tā rezultātā arī parādās PHP FW un Play milzīgā laika performances atšķirība.

Vēl, žēl, ka testā nav kāds PHP FW, bet ar HipHop translēts C++ un nokompilēts.

 

P.S.

Starp citu lasīju, ka pirms pāris mēnešiem JAVA conā Facebook inženieri interesējās par to, cik reāli būtu priekš PHP izveidot kompilātoru uz JVM. Šķiet, ka translēšana C++ un tā kompilēšana nav pietiekami stabila, tāpēc skatās JVM virzienā.

 

Nākamnedēļ būs vairāk php fw : https://github.com/TechEmpower/FrameworkBenchmarks

Link to comment
Share on other sites

Ja tu atbildēji kontekstā, tad tas ir par to, kāpēc nav interesanti apkalpot nemaksātājus klientus. Ja tu rakstīji bez konteksta, tad man nav skaidrs, kāpēc vispār rakstīji.

Nē, es rakstīju par to, ka "bezpeļņas" nav tas pats, kas "bezieņēmumu". Bezpeļņas organizācijai obligāti nav jābūt noskrandušiem nabagiem.
Link to comment
Share on other sites

Nedaudz paspēlējos ar Scala Play, ideja patiešām patika. Hello world aplikācija tapa ļoti ātrā laikā (https://github.com/aspruds/ss_agent). Domāju, ka Play varētu izmantot arī darba vajadzībām, taču izskatās, ka daudzas lietas, kas bez aizķeršanās darbojas tradicionālajās Javas web aplikācijās (Spring Security, piemēram), ir sarežģīti vai neiespējami integrēt ar Play. Ja neskaita šo problēmu, tad kopumā iespaids tiešām patīkams.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...