anonīms Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 101111, ja ir maza lapa vai kāds i-veikals mazs, tad jā, bet tas pats drupal commerce modulis ir sataisīts tik neparocīgi, ka Mēs vienmēr iestrādājam savu custom moduli, lai varētu rīkoties ar produktu atribūtiem (product display, product, etc) (bet kā jau minēji - reizēm pat pietiek bez sql rakstīšanas, bet tīri alter'ošana) daGrevis, nu varbūt, tas ir katra personisks viedoklis vai pieradums, bet nu man tavs django dotais links izskatās pēc gatavās elles. db_update('node') ->fields(array( 'status' => 1, )) ->condition('nid',3,'=') ->execute(); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
101111 Posted April 23, 2013 Author Report Share Posted April 23, 2013 daGrevis, nu varbūt, tas ir katra personisks viedoklis vai pieradums, bet nu man tavs django dotais links izskatās pēc gatavās elles. Pats esu strādājis ar Django kādu laiciņu - elle sākas brīdī, kad ar tādu API jānosūta datubāzei kāds mazliet kompleksāks pieprasījums. Tieši tapēc man stipri labāk patīk PHP pašlaik labākais DBAL/ORM Doctrine2, jo ir elastīgāks. Citādā ziņā tie Django queriji ir super-vienkārši un ēri izmantošanā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Ļoti liekas, ka mūsu uzskati krasi atšķiras. Tas kods, ko tu tik tikko iedevi, man liekas diezgan, diezgan _wuuuut_! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted April 23, 2013 Report Share Posted April 23, 2013 Vēl nav bijis gods saskarties ar kveriju, ko Django ORM nespēj sagremot. Tomēr, ja tāds ir, Pythonam vēl ir citi ORM (kaut vai tas pats SQLAlchemy), plus, vienmēr var rakstīt SQL kā vecajos laikos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
101111 Posted April 25, 2013 Author Report Share Posted April 25, 2013 (edited) Atzīšu, ka mazliet par skaļu sanāca izteikums. Neuzrādīšu konkrētus piemērus, atceros tikai, ka ir nācies ne pa jokam lauzīt galvu, lai atlasītu netriviālai atskaitei nepieciešamos datus ar vienu pieprasījumu (pieņemu tas būtu tīrais sīkums kādam kas laika gaitā iemācījies pārvaldīt šo ielu maģiju). Edited April 25, 2013 by 101111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 > Bet vivala Django, pateicoties pašam Python tā ORM's ir ļoti intuitīvs. Nu, lūk. :) > (pieņemu tas būtu tīrais sīkums kādam kas laika gaitā iemācījies pārvaldīt šo ielu maģiju). Kādu vēl maģiju? Lazy loading? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archy89 Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Ja jāizvēlas starp populārākajiem CMS, kas šobrīd sastopami, tur Joomla, WP, Drupal u.c. Tad noteikti tikai un vienīgi - Drupal. Ļoti advancēts CMS, kuru var izmantot gan vienkāršām vizītkartēm, gan arī sarežģītākiem portāliem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 Es tagad fanoju par Mezzanine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts