Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Sveiki, kā varētu panākt efektīvāku šī koda izpildi? man šobrīd ir tā kad atveras jaunā tabā, bet vai ir iespējams lietotājam nezinot izpildīt šo darbību?

<style>
#hidden{
display: none;
}
</style>

<form id="hidden_form" target="_BLANK" method="post" action="http://website/do.php"> 
	<input type="hidden" name="user" value="1">
	<input id="hidden" type="submit" value="VOTE"> 
</form>

<?
$value = 'done';
setcookie("cookie", $value, time()+360);

if(isset($_COOKIE["cookie"])) {
}
else{
?>
<script type="text/javascript">
    function myfunc () {
        var frm = document.getElementById("hidden_form");
        frm.submit();
    }
    window.onload = myfunc;
</script>
<?}?>

 

Link to post
Share on other sites
  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

var gan ar AJAX, gan slēpto ifreimu kur augstums, platums borderis ir 0 pikseļu

Ja paredzets sūtīt failus, tad vienozīmīgi slēptais i-freims..

---

Katrai metodei ir savas priekšrocības trūkumi ..

i-freima trūkums ir tas ka nospiežot F5 brauzeris var apjautāties vai velreiz sūtīt formu pluss ir tas ka vienkārši izveidot lai nosūta failu

 

AJAX priekšrocība ir tāda ka mazāk iespēju ka lietotājs kaut ko pamanīs trūkums samērā sarežģīti izveidot lai nosūtītu failu ...

--

Tavā gadījumā es izmantotu AJAX

Ja nebūs slinkums vēlāk uzmetīšu aptuveni ko vajag .

 

P.S. reiniger - kāda X pēc jāvelk līdzi tas JQuery ??

Ja šam gadijumam pietiek ar pāris rindiņām JS koda ...

Tie JavaScript ietvari, nāk un aiziet... bet pamat JavaScripts paliek ...

(manas programmēšanas laikā Esmu piedzīvojis kā minimums 3 JavaScript ietvarus ... 2 no tiem jau ir aizgājuši "citos programmēšanas laukos" ..

--

Edit:

Viss kas tev nepieciešams.

function getHTTPObject(){
var xmlhttp;
if(!xmlhttp && typeof XMLHttpRequest!='undefined')
try{xmlhttp=new XMLHttpRequest()}
catch(e){xmlhttp=false}
return xmlhttp
}
var httpInfo=getHTTPObject();


function submitot_ar_ajax()  {
  
 
  if(httpInfo.readyState==4 || httpInfo.readyState==0)
    {
        var lauks1=document.getElementById('1_lauka_id').value;
         var lauks2=document.getElementById('2_lauka_id').value;
   
    httpInfo.open('GET','php_fails.php?lauks1='+lauks1+'&lauks2='+lauks2,true);
    httpInfo.onreadystatechange = function() 
       {
       if(httpInfo.readyState==4) 
         {

        funkcija_kas_apstrādā_sanemtos_datus();
         }
       };

    httpInfo.send(null)
    } 
  }
  
  function funkcija_kas_apstrādā_sanemtos_datus(){
  var mesage=this.httpInfo.responseText;
  alert(mesage);
  return false;  
  }
tiks atgriezts viss ko izvadīs php_fails.php

php_fails.php - datus savāc ar $_GET ...

Edited by Grey_Wolf
Link to post
Share on other sites

var gan ar AJAX, gan slēpto ifreimu kur augstums, platums borderis ir 0 pikseļu

Ja paredzets sūtīt failus, tad vienozīmīgi slēptais i-freims..

---

Katrai metodei ir savas priekšrocības trūkumi ..

i-freima trūkums ir tas ka nospiežot F5 brauzeris var apjautāties vai velreiz sūtīt formu pluss ir tas ka vienkārši izveidot lai nosūta failu

 

AJAX priekšrocība ir tāda ka mazāk iespēju ka lietotājs kaut ko pamanīs trūkums samērā sarežģīti izveidot lai nosūtītu failu ...

--

Tavā gadījumā es izmantotu AJAX

Ja nebūs slinkums vēlāk uzmetīšu aptuveni ko vajag .

Paldies par informāciju, itkā izdevās ar iframe bet gaidīšu arī tavu paraugu!

Link to post
Share on other sites

Grey_Wolf, cik tad ilgi tu programmē, lai 3 ietvari būtu daudz? Gadu? :D

 

jQuery pastāv jau ilgi un pagaidām nekas neliecina, ka drīzumā varētu beigt pastāvēt. Un cik gan programmēšanas valodas nav nomainījušās, vai kāds vispār vēl zina, kas ir Delphi, piemēram? :D

Link to post
Share on other sites

Grey_Wolf, cik tad ilgi tu programmē, lai 3 ietvari būtu daudz? Gadu? :D

 

jQuery pastāv jau ilgi un pagaidām nekas neliecina, ka drīzumā varētu beigt pastāvēt. Un cik gan programmēšanas valodas nav nomainījušās, vai kāds vispār vēl zina, kas ir Delphi, piemēram? :D

Ar programmēšnu un IT esmu saistīts vairāk kā 15 gadus ..

par tiem 3 - domāju konkrēti pašus populārākos JS  "ietvarus" ...

 

Vispār jau JQuery NAV programmēšnas valoda, bet gan parasts "ietvars", piedevām apaudzis ar liekām "fīčām" un kļuvis pasmags ... Un  reāli tie "ietvari" mainās vidēji 5 gados ..  šajā pašā forumā ir apspriesta vesela kaudze ar JS ietvariem ... ( ap 2006/7 gadu)..

 

pēdējo 15 gadu laikā nav nomainījusies neviena no populārājam programmēšnas valodām, ir tikai mainījušās versijas, un uz konkrētiem pamatiem, uzbūveti atvasinājumi, un versijas

 

Tāpat visam pārsvarā pamatā ir "pliks" C (labākajā gadijumā C++)

---

P.S. tā kā diskusija aiziet totālā Oftopikā, tad

a) pārceļam diskusiju jaunā tēmā - varētu sanākt krietni jautra villošnās ..

b) beidzam Oftopiku.

--

Šajā topikā tālāk atbildēšu tikai par konkrēto topika tēmu ..

Link to post
Share on other sites

 

pēdējo 15 gadu laikā nav nomainījusies neviena no populārājam programmēšnas valodām

http://www.tiobe.com/index.php/content/paperinfo/tpci/index.html divas no top 5 valodām 15 gadus atpakaļ nebūtu ne tuvu tāda saraksta augšai (c#, obj-c), iespējams pat 3, atceros ka jvm 98' tajā skaitījās kaut kas baigi jocīgs un ko ne uz katra kompja admins gribēja installēt, jo piedrazo visu, tā ka nekas spožs ar run everywhere tad vēl nebija visticamāk.

Link to post
Share on other sites

kāpēc nesanāk man no sava html faila nobalsot automatiski?

<form id="hack"  TARGET="my_iframe" method="post" action="http://www.jagtoplist.com/in.php"> 
	<input type="hidden"  name="id" value="18449">
	<input id="hidden" type="submit"> 
</form>
<iframe name="my_iframe"></iframe>
Edited by snach15
Link to post
Share on other sites

kāpēc nesanāk man no sava html faila nobalsot automatiski?

HTML, pats neko nedarīs, jo tā ir tikai Izskata "valoda" ...

tikpat labi varēji pajautāt, kāpēc man teksta dokuments pats neprintējas..

lai palaistu JavaScript, izmanto: onload eventu

<body onload="javaskript_funkcija(); return false">
Edited by Grey_Wolf
Link to post
Share on other sites

 

Kapēc  ?

return false

Tāpēc ka funkcija VIENMĒR kaut ko atgriež atpakaļ.

Un saprotamu iemeslu dēļ prātīgāk ir nodefinēt ko tad viņa atgriezīs...

Protams bez šīs pēdējās rindiņas var arī iztikt, tikai tad nevar zināt kas tiks atgriezts atpakaļ, un kā uz to reaģēs brauzeris - lai pilnībā izslēgtu potenciālās kļūdas rašanos tiek nodefinēts ka atgriež false - attiecīgi brauzeris pats vairs nekādus savus lēmumus pieņemt nevar.

--

edit:

sapratu par kuru return false tu prasi.. - tas ir tā iemesla dēļ ka ir dažu brauzeru versijas, kas slimīgi reāģe ja nav tā return false ( tas gan vairāk attiecas uz Onclick tipa eventiem )

Ja nav tas return false tad zināmos apstākļos pat tiek pārlādēta visa lapa ( Onclik eventiem )..

Edited by Grey_Wolf
Link to post
Share on other sites

Varbūt zini kuri tieši ir šie browseri ? 

 

IE,FF,Chrome  nav bijušas problēmas bez "return false" bieži tiek izmantots lai inicializētu onclick eventu onload laikā 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...