zuks Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Tu tiešām esi ar mieru 25Ls maksāt par ko šādu ? kapēc linko mobīlo webu ? Ja īstais ir te ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Tāpēc ka to mobilo versiju tu pats pamatīgi forumā reklamēji. Ja jau reklamē, tad jau par to lepojies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 kapēc linko mobīlo webu ? Ja īstais ir te ? Piedod, tava mobilā versija nav nedz mobila, nedz versija (html un css fail). Webs arī nav nekā vērts. Piedod, bet es nemaksātu arī 2Ls par kaut ko tik rupju. Un te arī ir atšķirība starp tavu izpratni par web dizainu un realitāti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 (edited) "Par 25 latiem tu vari nopirkt kaut kādu lētu templeitu un to pēc tam tālāk pārdot. Par laimi šāds biznesa modelis kā likums lemts neveiksmei." O RLY? Ja kāds ir atrauts no realitātes, tad tas esi tu pats. :D Edited February 19, 2013 by Kavacky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 "Par 25 latiem tu vari nopirkt kaut kādu lētu templeitu un to pēc tam tālāk pārdot. Par laimi šāds biznesa modelis kā likums lemts neveiksmei." O RLY? :D Nu un kā tu domā cik ilgi viens klients sēdēs pie šāda meistara? Nesēdēs. Un kā zināms, bez patstāvīgiem klientiem nav aršana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuks Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 (edited) Bet es jau neceļu sevi debesīs ne es reklamēju webu ne es tam webam dizainu taisiju - tas vis ir lieki. Es saku ir kas pa dvacāru uztaisīs un aizies uz urā. :hihi: Edited February 19, 2013 by zuks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Es saku ir kas pa dvacāru uztaisīs un aizies uz urā. :hihi: Iedod man lūdzu pāris reālus piemērus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuks Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 (edited) Iedod man lūdzu pāris reālus piemērus. Un šeit tavi pārmetumi beidzas vai kā ? Vai mēs vēl par vakara bonusiem parunāsim ? Posted from Trolololo land Edited February 19, 2013 by zuks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Also, http://maker.github.com/ratchet/ . Fuck it, man acis nedaudz deg par to mobilo versiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Fuck it, man acis nedaudz deg par to mobilo versiju. Vaino mani, es tev to parādiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasspars Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 To, ka zuksam pietrūkst zināšanu WEB sfērā pierāda arī tas, ka viņš aktīvi debatē par vizītkartes lapām. Vizītkartes lapas jau sen kā vairs nav aktuālas. Tagad aktuāla tēma ir landing pages, kuras tiek ceptas augšā nemērīgos daudzumos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Nu un kā tu domā cik ilgi viens klients sēdēs pie šāda meistara? Nesēdēs. Un kā zināms, bez patstāvīgiem klientiem nav aršana. 25latnieki nav tas segments, kurā tas būtu svarīgi. Next, next, next. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlis-15 Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Šaubos ka varēs atrast tik daudz klientu lai kaut vai katru dienu pa vienai 25Ls lapai cept. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lostz Posted February 25, 2013 Author Report Share Posted February 25, 2013 liels paldies F3llony un aaxc, protams arī pārējiem paldies par piedalīšanos diskusijā. Īstenībā, man kā kādam vietējam pagasta āmuram, grūti vadīties pēc cenām, jo pārāk daudzi patiešām klaigā pa 25Ls a ārvalstu kompānijas sauc citus ciparus. Principā projekts ir tāds: 1 intro lapa (tīri html) un 3 lapas (principā joomla) bet viena no otras tīri atšķiras nedaudz ar krāsu un viss. (Bet nu tomēr paliek darbs pie pirmā dizaina.) Nu lūk, vadoties pēc aaxc aprēķina 180-250Ls (viena lapa) Un kā ar pārējām būtu korektāk darīt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 (edited) Pārējās aprēķini uz aci, cik daudz unikālu elementu ir katrā apakšlapā procentuāli no sākumlapas, no kā arī aprēķini izmaksas. Tā reķinu es, par citiem nezinu - parasti ar metodēm neviens nedalās. Normālā gadījumā neviens tos pašus elementus, kas jau sagriezti otreiz negriež un naudu par to neprasa. Edited February 25, 2013 by F3llony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts