codez Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 (edited) Vakar vakarā 22:00 sākās 24h online sacensības. https://www.hackerrank.com/codesprint4 Bet tā kā viņas iet 24h, tad var mierīgi sākt arī šorīt no rīta, jo beigsies tikai 22:00 vakarā. Ir pieejamas prakstiski visas populārākās valodas, tā ka valoda nav šķerslis. 6 dažāda tipa uzdevumi: 1)Codegolf - uzrakstīt pēc iespējas īsāku kodu, kas atrisina problēmu 2)Tīrs algorimisks uzdevums, kurā jāatrod pareizā vērtība 3)Arī jāuzraksta pareizs algoritms. 4)Uzrakstīt mākslīgā intelekta algotimu, kurš zinot iepriekšējo dienu datus, iepērkās akcijas tirgū. Uzdevums maksimizēt peļņu. 5)Dotas 50k pilsētas un tur ceļošana un tirdzniecība + vēl dažādi nosacījumi. Respektīvi NP-Hard problēma, kurai optimālais risinājums nav nekād laikā iespējams. Bet jāuzraksta ar heirestiskām metodēm arī, lai maksimizētu peļņu. Jo tuvām maksimumam peļņa, jo vairāk punktu 6)Spēle Mancala, jāuzraksta spēlēšanas algoritms un tiks spēlēts savā starpā starp dalībniekiem http://www.flashanywhere.net/en/puzzlegames/1450-mancala.html Scoreboards šeit: https://www.hackerrank.com/codesprint4/leaderboard Mans usernames ir php.latvia, posta rakstīšanas brīdī man ir 6. pozīcija no nedaudz vairāk kā 500 dalībniekiem. Edited February 3, 2013 by codez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vostro Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 (edited) Malacis codez! Jautājums codez'am! Kuru valodu labāk mācīties, kurai vairāk perspektīvitātes un iespējas, c# vai c++? Varbūt ja vari pamato ar vienu argumentu! Edited February 3, 2013 by vostro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Heh, tagad esi jau #11. Tāpat labi! :) Foršs pasākums, bet žēl, ka nezināju, ka tāds notiek līdz šodienai. Vai uzražotais kods būs pieejams? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted February 3, 2013 Author Report Share Posted February 3, 2013 Ja priekš algorimtu kodēšanas sacensībām, tad klasiski jau algoritmu kodēšanai izmanto C++, kaut vai tāpēc, ka programma būs ātrāka. Par kodu pieejamību nezinu, pieļauju, ka būs redzami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 (edited) Kāds ir ņēmies ar floatiem iekš perl? Kautkā man tam pirmajam uzdevumam tizli noapaļojas. Piem, uz PHP (104 baiti, 19.6 points) pie N=10000000 dabū 0.78539813839746 bet ar perl (78 baiti) 0.78539813839745. Ar PHP ir pareizi, bet to pašu kodu pārtulkojot uz perl - nē. Kaut kur parādās -0.00000000000001 atšķirība... Edited February 3, 2013 by marrtins Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Gan ar PHP, gan ar Perl ir pareizi. Ja tie ir floati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Kāpēc man nav pareizi? Kaut kur jau izlien tānobīde... :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Tauta bik gāž apkārto to viņu serveri :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 (edited) Reku mans PHP variants. Īsākais starp PHP :)) <?fgets(STDIN);while($n=fgets(STDIN)){$d=1;$s=0;for($i=0;$i<$n;$i++){$s+=$d/(2*$i+1);$d=-$d;}echo"$s ";} Kāpē šis perl skripts kaut kur kaut ko nedaudz pazaudē, nav ne jausmas... <>;while(<>){$d=1;$s=0;while($d=-$d,$_--){$s+=$d/(2*$_+1)}print"$s "} Edited February 3, 2013 by marrtins Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted February 4, 2013 Author Report Share Posted February 4, 2013 Es izvēlējos pythonu, mans variants: g=input r=range n=g() for i in r(n):print'%.15f'%sum([(-1.)**j/(2*j+1)for j in r(g())]) Beigāks kopvērtējumā atkritu uz 26. vietu. Vislabāk gāja ar stock predictions, tur man 9. tais labākais rezultāts. Kopā no 100$ mana programma tirgojot nopelnīja ap $160'000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Man uz tā prediction sanāca tikai $216,xx :D Nu nekas, vienam weekendam pietiks. Es pieķerties vairāk par trim uzdevumiem nepaspēju. Btw, malacalalala mans skripts tavēju salika >:) Vēl tur spēlē, pagaidām 55% gadījumos vinnests. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Palaidu garām. Nākošreiz, lūdzu, liekat tēmā, jo diez vai šis kvalificējas kā netēma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted February 4, 2013 Author Report Share Posted February 4, 2013 (edited) Btw, malacalalala mans skripts tavēju salika >:) Vēl tur spēlē, pagaidām 55% gadījumos vinnests.ha,ha, jā 25:23, tava vinnēja. https://www.hackerrank.com/showgame/1233791 Man kopā 62.1% uzvaru. Edited February 4, 2013 by codez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 mancala jau izspēlēta? codez atkritis uz 26. vietu. baigi labi. respekts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Tur atkal notiek cenšanās, tagad gan ilgākam laikam, bet palikušas 4 dienas tikai :Ohttps://www.hackerrank.com/contests Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts