Jump to content
php.lv forumi

kurš hostings serveris.lv vai area.lv


Recommended Posts

izmantoju serveris.lv viņi paši tur savus serverus deadcā. ir bijušas problēmas, kad deacam kaut kas neiet, tad viņiem arī neiet, bet arī tajā brīdī hostnet.lv negāja, ta ka hostnet visticamāk arī deacā īrē rackspeisu.

 

tā pa lielam jau vienmēr ir problēmas atrisinātas, arī tad, ja nav standarta prasības, bet tā ka ideāls suports arī nevaru teikt, bet nav arī tā, ka ar steigu gribētu kaut ko citu meklēt. pat sanāca vienam virtuālajam kustomizēt parametrus, lai gan mājas lapā viņi to nepiedāvā. 

 

nepatīk, ka līgumā atrunāt, ka viņi mysql backupo tikai myisam tabulas, tā ka ja projekts tikai uz innodb, tad laikam pašam jādomā par backup :)

 

ir bijis neliels sakars ar deac, bet pārāk sīki projekti, lai varētu izdarīt secinājumus.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Esmu īrējis fiziskus serverus un ņēmis virtuālos serverus no fastvps.ru. Nekad nēsmu saskaries ar downtime, vai cita veida problēmām. Cenas vairāk, kā pieņemamas, interneta kanalāls uz visurieni ļoti labs, piemēram cs serveri latvijas lietotājiem nelago vispār. Kādreiz bija ļoti labs supports arī pa naktīm, tagad naktīs viņi tur guļ. Un pakalpojuma pieslēgšana, piemēram VPS kādreiz bija stundu jautājums, tagad līgumā jau minēts, ka līdz trim dienām. Bet nēesmu saskāries, ka ilgāk par diennakti tas notiktu. Pats pakalpojums ļoti labs kvalitatīvs, tiešām nesūdzos. Pie mīnusiem varu minēt tikai to, ka trafika maz, un ja viņu pirkt diezgan padārgs. Tā kā datu glabājamais serveris neko labs tur nesanāk, neskatoties uz to, ka var noīrēt serverus pat ar 6TB atmiņu. Sāku lietot trīs gadus atpakaļ, tā arī nav nācies aizdomaties, ka vajag iet citur. Protams cenu dēļ. Kādreiz turēju serveri LV datu centrā, tagad īrēju tur cena 1:1, un nav jāuztraucās, ka servers no savas kabatas jālabo. Galvenais vaktēt akcijas uz uzstādīšanu citreiz pat 70% atlaides dod.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...