Jump to content
php.lv forumi

kurš hostings serveris.lv vai area.lv


Recommended Posts

Serveris.lv vienozīmīgi. Hostēju tur savus projektus, ir arī virtuālais serveris un visi klienti pārsvarā hostējās tur:

 

Kas man tur patīk:

 

1. 24/7, tā kā koderi bieži vien strādā pa vakariem, naktīm, bieži vien vajadzīgs supports, lūdzu nakts laikā varam risināt problēmas ar hostu, piekonfigurēt, jautājumi, atbalsts, utt.. tas ir viens no svarīgākiem faktoriem.

2. Cenas ir pieņemamas par labu atbalstu.

3. Plašs serviss, tirgū darbojās jau vairākus gadus, ir pieredze gan mazu projektu hostēšanā, gan lielu portālu. 

4. Patīk, ka pasūtot hostingu, tiek viss jau sakonfigurēts, man nav speciāli jāpiesaka phpmyadmin supports, tur vēl kaut kādas lietas, viss ir standartā salikts, ja nu ko vajag, uzrakstam e-pastu uz [email protected] - Lūduz pieslēdziet to un to, pēc 10 min atbilde. 

5. Sadarbības iespējas, atved divus klientus vidējam hostingam, vienu tādu pašu plānu saņem bezmaksas paša lietošanā ar visu supportu, varam izmantot gan iekšējo affilitie sistēmu iesakot citus, vai arī izmantojot citu tīklu aff sistēmas lai reklamētu noteiktu servisu. 

6. Atsaucīgi uz dažādiem nestandarta risinājumiem, sadarbības iespējām. 

 

Par pārējiem visādiem sigmām, ltc, privātiem, nekādu atsaukšmju nav, hostings nejiet, serveris down, vai kā, zvans vispirms ir koderim ,lapa uzlausta? Un tad tu skaidro, ka serveris ir down, ka privātais vasja nav kaut ko nokonfigurējis, salicis, utt..

 

Visi tie area, utt.. ņem vienādus serverus gandrīz tajos pašos datu centros, bet hostinga bizness latvijā ir negants, parastie cilvēki nesaprot, priekš kam man maksāt 2.5 Ls, maksāšu 99 santīmus. Mazie kantori arī mēdz šmaukties piestādot rēķinus biežāk nekā tiem pienākas, vidējas users nepamanīs, ka viena mēneša ietvaros ir atnākuši divi rēķini, nevis viens, ka pienākas (tere laiki)

 

Nano.lv neiesaku nevienam, Ja nano pārstāvjiem pret šo ir kaut kas sakāms, lai pārlaca savu mail saraksti 3 gadus atpakaļ :)

 

Man bieži nāk šādi cilvēki, kam vienam serveris ir garmtečā, sigmanetā, nano, utt.. privātie, visu laiku man ir "jāčakarējās" ar šo sniedzēju problēmām, 3 dienu e-pastu atbildēm, jākavē savi termiņi un citas lietas. Tad FTP nestrādā, tad hostings ir par lēnu, tad vēl kaut kas, utt... 

 

Pagaidām viens no labākiem servisa sniedzējiem. Diezvai es privātam vasjam uzticētu normālu projektu, jo ik minūte ko nevar sasniegt tavu portālu, lapu, projektu, rada tev zināmu zaudējumu, neiegūto peļņu, un citas lietas, useri nevar iepostot savu 5dienas negatīvo žulti un uzreiz vaino tevi, visu pasauli. 

 

Ja izvēlas Vhost, jeb Virtulo serveri, tur atkal jāskatās citi aspekti, bet to gan jau kāds codez gudru pateikts, tāpēc atbildi pietaupīšu šāda tipa lietotājiem. (Nav domāts kā uzbrauciens, vienkārši es neesmu baigais pro serveru konfigos un administēšanā, lietoju kā vidējas advanced users, ar vairākiem projektiem)

Link to comment
Share on other sites

se40851: http://www.google.com/enterprise/apps/business/pricing.html uztaisi savu [email protected] e-pastu iekš gmail, sakonfigurē visu ko vajag, iekš serveris.lv pēc tam uzraksti, lai nomaina mx ierakstus un lieta darīta, varēsi lietot [email protected] mailu izmantojot gmail, sinhronizēt ar saviem ipadiem, droidiem, iphone, utt... Kā arī veidot savus spam filtrus, blokus, utt... Nejau hostings ir pie vainas, bet gan mail klients, un tas, ka nevari pats savā e-pastā salikt spam filtrus, Otrs ja tava lapa pati spamo: Jauni matrači šodien, pērciet, pērciet, [email protected] rakstiet mailu lūdzu, visās malās saspamots, tad loģiski ka tu pretī arī saņemsi spamu. Spams darbojās 1:1, cik daudz spamosi tu, tik daudz sūtīs arī tev, ja ne pat vairāk. 

Link to comment
Share on other sites

se40851: Apps ir taču bez maksas, papēti, tur ir bezmaksas konti, tiešo linku nevaru atrast, pats izmantoju. 

Link to comment
Share on other sites

F3llony kur ir argumenti?

4 projekti, 8k uniq/m., 20k uniq/m, 85k uniq/m, (??)daudz uniq/m. un kaudze ar sīkajiem. Neesmu dzirdējis nevienu sliktu vārdu vēl. Pagaidām. 

 

 

Un serveris.lv ar mailu ir zināmas problēmas, jau labi sen un ne pirmo reizi dzirdu. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...