Jump to content
php.lv forumi

facebook aplikācija


ziedinjsh

Recommended Posts

1. Cilvēks vērtē dizainu, lietojamību, nevis koda rindiņas un funkcionalitāti, click here, show there. Dizains lielā mērā ir atkarīgs no tā, vai tava lapa, aplikācija, projekts būs veiksmīgs, aizies vai nē, sākumā UI, UX cilvēki to visu saliek kopā, pēc tam dizianers, projvads apstrādā, un pats pats pēdējais visu ideju salikt 0 un 1 virknē, izstrādāt, programmēt. Kad viss ir gatavs, nāk testēšanas process, pārbaudes, testēšanas, vēl varam iekļaut A/B testu un citas lietas. 

 

No sākuma parēķini, cik vidēji katrs no šiem iesaistītajiem cilvēkiem saņem stundā, freelance, aģentūra un to X2, iegūsi +/- cenu. 

 

Ja esi klientam ko apsolijis, izdarīt par 100 Ls, tad tā ir vienīgi tikai tava vaina, nelaime. Vispirms ko pārdodod, piedāvājot, vienmēr vajag pozicionēt, cik cilvēki būs iesaistīti, cik stundas tiks patērētas. un vispār kāpēc klientam vajadzētu šādu aplikāciju, lapu, un kā tas spēs palīdzēt viņa biznesam, veicināt biznesa attīstību, jaunus klientus, produkta noiets. Cilvēki sākumā skatās, vo konkurentam facebook lapa, man ar vajag, cik maksā, atrod tevi, un tu saki, 100 ls, bet jādomā, vai vispār ir vērts taisīt kārtējo projektu, lapu, nokāst naudu un uzražot nevienam nevajadzīgu lietu. Jārada kaut kādas pievienotās vērtības. Tie kas tev pasūta ko tādu, viņi grib investēt 100 Ls piem, un nocelt 500 Ls, tas ir jebkura "bussines man/woman" pamatā, šādi cilvēki naudu neizmetīs ne par ko. 

 

Lielākā vai mazākā mērā arī cena ir atkarīga no tā, ar ko pasūtītājs nodarbojas, ja viņš bīda biznesu uz taviem risinājumiem, un viss bizness sastāv no taviem risinājumiem, loģiski, ka šādiem e-commerce klientiem ir jāprasa vairāk, ja maziņš uzņēmums, startup pasūta ko, loģiski ka viņiem budžets ir maz, bet ja ideja, projets ir, ok, uztaisīsi labi, ies viņiem labāk, tas konvertēsies return customer vērtībā, pirmā gadā 100 Ls, otrā gadā 2K, looks good ne? :)

 

Uzkodēt nav māksla, šādu appu var uztaisīt vidēji katrs 10 php.lv lietotājs, bet māksla pārdot par labu ciparu un palīdzēt šim cilvēkam attīstīties, tas ir pavisam cits jautājums. Nav vairs laiki, ka cilvēki te mētāsies ar projektiem, naudām, +/- riskantiem projektiem, bet pa reizei tādi uzpeld.  Labi, pārējo lai piedzejo citi lietotāji.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...