Jump to content
php.lv forumi

NU WTF!?


nice1

Recommended Posts

Galvenā doma ir 'beidz būvēt savu biznesu uz citu rēķina'.. Vienalga agrāk vai vēlāk izmanto savu izdīkto infu savos darbos pat paldies īsti nepasakot palīdzētājiem..

Man jau šķiet, ka, piemēram, stackoverlowā katra otrā jautājuma atbilde varētu vienā vai otrā veidā tikt izmantota viena vai pat vairāku cilvēku biznesos.
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

tur nu varētu tev piekrist.. bet gribi teikt ka tur attieksme ir tāda pati kā šī indivīda gadījumā (nu gan jau uzrodas kāds izcils variants)? cilvēks uzdod jautājumu un beigu beigās kad saņem atbildi sāk lamāties ka forums nekam neder blablabla.. neko neteiktu ja viņš nolamātu mani par to tizlo bildīti bet tajā brīdī kad viņam ieliek karotītē atbildi.... laikam karotīti mutītē vēl vajadzēja ielikt..

Link to comment
Share on other sites

Renār, izskatās ka tev mute liela. Nolīgsti dabinieku. A kas ta tu tāds biji? Tev neviens darbus no manas puses nedeva? Labi mēs nealgojām bet būtu pateicis paldies ka vismaz arī dabūji darbus vispār no mūsu puses. Es tikpat labi varēju vispār Tev neko nedot un grimsti savos sūdos, pieaicināt kādu citu. Firmā darbu esi dabūjis - tagad var visiem dirst virsū - esi nenormāli kruts :D Nevajag otra darbu nomelnot būtu labāk muti paturējis, un miers;) Lai tu nepiepistos atkal ka teiksi ka nav mans darbs, copy, paste utt. daudz ko veidojis esmu arī pats un sīkumus esmu tikai prasījis. Čali - kas tev vispār lika atbildēt uz maniem jautājumiem - ja nepatīk - sēdi malā un turi muti.

 

P.S Tu vēl neesi pabeidzis pirms 3 mēnešiem iesākto OpenCart projektu kuru tu 3 mēnešus marinē un kur bija jāpieliek vien Template.

Edited by Cibiņš
Link to comment
Share on other sites

Paldies.. Tiešām.. Bet nebūtu nogrimis bez tiem.. Ja vienā savā dzīves posmā esmu pamanījies tev palūgt palīdzību nozīmē ka esmu pielīdzināms bomzim tad khm.. Tu lūdz palīdzību gandrīz katru dienu.. Ne naudiskā izteiksmē bet tomēr.. Tad kas esi tu? Neteikšu rupji..

Vai esmu tev kādu reizi pa šiem gadiem palīdzību atteicis? Nedomāju.. :)

Bet cmon ČALI.. Ja tev tiek palīdzēts tad lūdzu to arī novērtē jo kā redzi tavos darbos tomēr parādās arī tavi dīcieni pēc palīdzības.. Tavs slinkums ir tikai tava problēma..

Link to comment
Share on other sites

Iesākumā paskaties vispār ar cik lieliem intervāliem topiki ir taisīti un tad cepies.

 

P.S. Tariks tevi dupsen bāzen slotaskāten ka neesi pabeidzis to ko jāpabeidz :D Tikai nesaki ka tev nav laika. Mazāk piepirst krēslu un šeit dirsties vajag ;) Kamēr tu te sēdi un pird krēslā tikmēr sen jau būtu izdarījis to ko tev jāizdara.

Link to comment
Share on other sites

F3llony, apšaubu tavu teikumu par daGrevi vispārīgi. Manuprāt saprotami, ka Cibiņš ir liekēdis, kas vispārīgi mani godīgi sakot neuztrauc, jo viņa problēmās neiedziļinos un ir tīri **** uz viņu vispārīgi.

Ko tieši apšaubu par daGrevi kā tādu? Cik nav dzirdēti heitu par viņu kā cilvēku, bet ja tā mazliet aizdomājas, cilvēks strādā labi atalgotā darbā, par kuru manuprāt tu pats personīgi nezini.

Pilnīgi piekrītu par "35 ls lapeļu" stilu, kas ir pilnīgi "anāliski dir** parauts" pasākums.

 

Ieņerkstēju šajā topikā dēļ tā vien, ka tu pielīdzini Raiti sīkam liekēdim, kas imo ir tā pat kā pielīdzināt tevis piesaukto urālu ar "mirstīgo".

Diršanās par mēsliem, vien noved pie Mārtiņa teikuma.

 

"Gudri dirst nav malku cirst"

Link to comment
Share on other sites

Pret Grēvi, kā profesionāli, man nav nekādu pretenziju. Man ir pretenzijas pret viņa konstanto sprēgāšanu "itkā no augšas". Nezinu cik un par ko viņš saņem algu, un man tas maigi izsakoties arī neinteresē. Par manu spriešanu, var piekrist un var arī nepiekrist, tas ir mans personiskais viedoklis, kuram ir savs, vēsturisks, pamatojums. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...