Jump to content
php.lv forumi

NU WTF!?


nice1

Recommended Posts

  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Katram savas stiprās puses un potenciāli. Tikai izskatās ka viens otrs to nav sapratis. Tas ir viens. Otrs - kurā vietā es pārdodu cita darbus vai esmu tos uzdevis par savējiem ja otrs devis kaut mazāko koda gabalu?? Manā portfolio tādu nav! Tie koda gabali tīri likti savās lapās uzlabojot vai modificējot kādas konkrētas lietas. Ziniet es esmu TVNET taisījis vot tas ir mans a*ujenais darbs kurā samesti visi jūsu dotie kodi. Treškārt - cik tad tāds koderis saņem ka netiek pat līdz mājām???? Ceturtkārt - Kemito - man nekas negrauž, vienkārši smieklīgi, koderi, jau šķita kā labi atalgots darbs, tikai kapēc jāmeklē kādu kam jādīc nauda un vēl jamam dārgus darbus piespēlē..tur gan man trūkst vārdu. Pašam gan nav sanācis ne no viena neko aizņemties. Pietam man nav vajadzības meklēt citur darbu, arī tiktu citur vismaz par to pašu web dizainu, vienkārši nav bijusi vajadzība to darīt. Cilvēks ar kodēšanu ir aizrāvies tiktāl ka izskatās ka nekur tālu ar savu attieksmi netiks, tieši otrādi - kodēšanu viņš māk labi, bet izturēties pret sadarbības partneri vai klientu nemāk, tas nozīmē ka varēs jams priekš sevis nokodēties līdz pat kapa malai :D

Edited by Cibiņš
Link to comment
Share on other sites

Tā, meitenes - katra savā stūrī. Un ČĪbiņš pilnīgi noteikti var pārstāt sprēgāt - Nice pie mums atnāca kā interns, kur apmaiņā pret pieredzi viņš darīja noteiktus darbus, un kā zināms - interni atalgojumu nesaņem. Tas varētu izskaidrot saprotamas finansiālas problēmas. Uz doto brīdi viņš ir kļuvis par pilntiesīgu komandas biedru un veido projektus, par kuriem čibiņi un grēvji varētu tikai sapņot zīžļājot īkšķīti zem sedziņas cerībā, ka mamma neizmetīs no pagraba.

 

Pārējiem varētu rekomendēt beigt uzturēt Cibiņus ar savu "palīdzību" un pēc tam sūdzēties, kāpēc apkārt visas lapas kā ar kreisās kājas vidējo pirkstu veidotas. Priecājies - tādi cibiņi izmanto jūsu "padomus" lai saceptu 100 lapeles un beigās iebāztu savu purneli kādas valsts iestādes IT departmentā kasīt spalvainās vietas un mērkaķoties apkārt kā kārtīgam parazītam pienākas, kamēr normāliem čaļiem ar reālu potenciālu faktiski nav iespējas izsisties jo priekšā vienmēr atrodas pa kādam piebarotam cibiņam. 

Link to comment
Share on other sites

PSC :D :D :D

 

Ok lai jau vēlviens banāns arī pavārās pa vidu un muļļājās vienā putriņā ar tiem naisiņiem, kuras iespējams apsteigs pat vecās ķotkas un beigās varēs brīnīties kapēc klienti pazūd kā tas bij mūsu gadījumā un dabūjām uz savas ādas izjust ārzemju kolēģu "mātesvārdus". Veiksmi! ;)

 

P.S. Kas rij tas rij tur tā lieta kad šis kā pašnodarbinātais drošvien ar to attieksmi zaudēja klientus, kamēr man nav vajadzības stāties nevienā uzņēmumā un darba netrūkst kamēr jamam viss tik juka un bruka, pat jāpasit uz viņa pusi tie darbi bij lai neaiziet vispār pa burbuli. Tagad redzu kur ir tā saknīte ka šis nīkuļoja. Kā ticis uzņēmumā laimīgs tā var visiem dirst virsū. :)

Edited by Cibiņš
Link to comment
Share on other sites

Cibiņ cibiņ.. melot nav jauki vai arī rakstīt par to ko nezini vai ko tu tur dari.. 

Nav normāli non-stopā uzbāzties ar saviem jautājumiem jomā kur tu sevi dēvē par speciālistu.. ok.. zināt visu nevar.. arī man dažbrīd rodas jautājumi uttutjp.. bet tomēr lielāko daļu viņus atrisinu pats..

Link to comment
Share on other sites

Interesanti, kas mani padara par banānu, bet Tevi par ananāsu? Tās 35 latu lapeles, ko Tu tur tirgo? Jeb tie Tavi dizaineļi, kurus man būtu kauns kādam vispār rādīt, pat tiem, kas zina, ka neesmu dizaineris? Vai arī tas, ka Tu par attieksmi zini apmēram tikpat daudz, kā centrāltirgus urla? wtf

Link to comment
Share on other sites

Par banāniem pajautā savai mammai ;) Mani absolūti neinteresē tavi pārmetumi. par jums tikai ierēkt var - koderi kuriem pašiem lapas gļuko - Renārim webrentā vīruss ieperinājies a jums menu gļuko :D Nu forša forša jums tā bakendu ražotne. Pats sprēgā ka jūsējie nevar izrauties ka taisam ar kreisās kājas velnszin kuru īkšķi un paši tādi "perfekti". Tu laikam savā Web tehnoloģiju skolā ar tāpat savus audzēkņus izlamā ne? Hehe.

Edited by Cibiņš
Link to comment
Share on other sites

Es sapņoju strādāt Mediaparkā....varu derēt, ka tur tādi projekti iet vaļā!

 

Bet nopietni, kas ir ar tiem apgalvojumiem? Piemēram, ka es nekad neesmu neko nopietnu veidojis, vai tas, ka es dzīvoju pie vecākiem -- pagrabā... :D

 

P.S. Es tik ļoti balsoju par tikšanos klātienē, kur mēs visi varētu izrunāt mūsu sapēs. Tad nu, es šaubos, ka Matīss varētu kādam acīs pateikt kko tādu; un vēl runā par attieksmes neesamību.

Link to comment
Share on other sites

Čībiņ, virustotal. Pie tam, manus studentus Tu neaiztiec. Arī līdz vairumam viņiem tev vēl patālu attīstībā. 

 

Grēvi, 22159595. Bieži atbildētājs, bet esi laipni lūgts atstāt ziņu pēc signāla, atzvanīšu pie pirmās izdevības. Starp citu, ik pārdienas pusdienoju Elizabetes ielā, Mazajā lunā. :) 

Edited by F3llony
Link to comment
Share on other sites

Hehe. Renārs jau aizvāca savu vīrusu. Cik tas ir līdz vairumam viņiem? Ar reiz bija doma iet uz to Web tehnoloģiju skolu, tā kā man te viens teica ka 75% dalbajobi kādi aiziet tādi arī iznāk jo viņiem vienkārši nav talanta..noplēš 4 sotakus, izsniedz papīrīti ar kuru pat darbu atrast nevar un der WC, ar to arī viss beidzās tā arī neaizgāju. Re ko cilvēki domā pa jūsu to skolu. Domāju ka daudzi tāpat ja turpināsi te dirsties - ganjau viņi uzzinās.

Link to comment
Share on other sites

Kas gan tālāk var būt ka purslas būs, redzēs jams kurš būs tas centrāltirgus urla strīpainā lupatā, laikam jau pats vien sevi tā dēvēja. Kad būs laiciņš tajau aizšaušu uz to Rīgas Ļizabetes ielu ta būs interesanta tikšanās. Renārs ar lai savu pakaļu atvelk - galvenais iemesls no kā visa sūdu būšana sākās tad lai paskaidro savas cūcības. Interesanti ka Mediaparks ir blakus Zemkopības ministrijai tik herviņzin ko viņš tik tālu vazājās.

Edited by Cibiņš
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...