Jump to content
php.lv forumi

Sistēmanalītiķa vakance


F3llony

Recommended Posts

Kompānija piedāvā pilna laika pozīciju uz vietas lieliskā birojā Rigas centrā darbam pie, pārsvarā, bet ne tikai, Web aplikāciju dokumentēšanas, sistēmu un arhitektūru plānošanas, "jaunrades" jau esošo projektu virzienā un citiem ar sistēmanalīzi saistītiem darbiem.

Nepieciešamas lieliskas sistēmanalīzes prasmes, zināšanas par web platformas iespējām, PHP iespējām - e.g. spējas, piemēram, dokumentācijā nesarakstīt, piemēram, web nerealizējamas vai neoptimālas lietas. Lieti noderēs arī labas komunikācijas spējas (būsi klientu un programmētāju labākais draugs). :) Pieredze - obligāta. 


Draudzīga un zinoša komanda, un rīta kafija garantēta. Ko neproti - parādīsim, ko nezini - iemācīsim. :)

Par samaksu vienosimies tikšanās laikā izvērtējot katra pretendenta individuālo potenciālu.

Motivācijas vēstuli brīvā formā un CV sūti uz [email protected] kā tēmu norādot "Pieteikums sistēmanalītiķa vakancei".

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Starp citu, gribētu piebilst, ka šis Matīss Roberts Treinis ir kidala. Pirms vairākiem gadiem ieskaitīju viņam pirmo iemaksu par projektu, viņš kaut ko mēģināja taisīt, nezinu vai tāpēc, ka nesanāca vai kāpēc, bet neko neuztaisījis darbu pārtrauca, ignorēja un tā arī nekad nav atbildējis.

 

Viņam par laimi viņš tad vēl dzīvoja Ogrē un nebija bijis tas gods satikt.

Link to comment
Share on other sites

Par laimi, neesmu strādājis ne ar vienu No0ne. 

 

Vienīgais gadījums, ko atceros par kaut cik līdzīgu tēmu, bija 2009. gada pavasarī, kad viens "pasūtītājs" vēlējās izveidot kaut kādu, es pat vairs neatceros, kādu, lapu, iemaksāja pārdesmit latus "pirmo iemaksu" un pēc tam, kad kaut kas jau tapa, pazuda uz n-mēnešiem. Es vasaras beigās aizbraucu uz štatiem, un neko vairs neesmu no personas dzirdējis. 

 

Ja a.god. No0ne ir konkrētais cilvēks - vari uzskatīt "pirmo iemaksu" par samaksu, par manis iztērēto laiku par to pasākumu vispār domājot. Ja ne - nav ne jausmas, par ko Tu tur runā. 

 

Pretenziju gadījumā esi laipni lūgts griezties tiesā ar prasību likuma paredzētajā kārtībā. Pretējā gadījumā, pie nākamā šāda komentāra, es uzskatīšu to par neslavas celšanu man, kompānijām, kuras pārstāvu un nekavējoties sekos atbilstoša reakcija, likumā paredzētajā kārtībā. 

 

Pastarpināti - parasti normāli cilvēki pretenzijas izvirza konkrēti, piemēram, rakstot uz norādīto epasta adresi. Nekur neesmu pazudis un nekad tāds neesmu bijis, mani kontakti ir pieejami puslīdz vienkārši jebkuram interesentam vēršoties pie tantes Googles. 

 

P.S. Šī ir darba sadaļa. Oftopika vieta ir oftopikā. Abas relevantās sadaļas noslēdzu, jo acīmredzot par pašu piedāvājumu nevienam ko teikt, nav.

Edited by F3llony
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...