Sangsom Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Sveiki, saku uzreiz ar jQuery esmu uz "Jūs", taču ir radusies vajadzība viņu izmantot proti dabūt uz PHP mainīgo jQuery vērtību.. Problēma sekojoša, jau meklējos info kā to izdarīt un nonācu pie risinājumiem, kā jQuery.post() un jQuery.ajax() itkā viss liekas vienkārši kods ir sekojošs: var rino = "Renaro"; $.ajax({ type: 'POST', data: {"test": rino}, url: 'elements.php', success: function(){ alert(rino); }, error: function(){ $('.box').html("Nope, nothing here"); } }); Pēc idejas, kā es saprotu, elements.php lapā ir jābūt pieejamai šai vērtībai caur $_POST["test"];, bet reāli mēģinot izvadīt to ar echo $_POST['test']; nekas nav. Paskaidrojiet man durakam, kas par problēmu? Kā man dabūt šo vērtību uz PHP? Paldies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Viss kodā izskatās pareizi. Vai alerts tiek izpildīts? Vai tu atrodies rūtā (example.com/), kad AJAX rekvests tiek izpildīts (ja ne, norādi pareizu ceļu uz URL)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sangsom Posted January 23, 2013 Author Report Share Posted January 23, 2013 Alert nostrādā, php un js faili atrodas vienā mapē, tāpēc ar ceļiem viss itkā kārtībā Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Kur tieši tu mēģini saskatīt servera atbildi? Es ceru, ka network tabā, nevis vienkārši atverot linku. Ja nu nekā, tad izdumpo visu $_POST un/vai $_REQUEST, jo jQuery pusē viss ir pareizi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sangsom Posted January 25, 2013 Author Report Share Posted January 25, 2013 Ok network tabā viņš ir, bet kā viņu var izvadīt uz lapas ar echo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Nu viņš tiks izvadīts **servera pusē**. Vari uztaisīt, ka izvadīšanas vietā tas teksts tiek ierakstīts failā vai datubāzē; tad paskaties vai ir! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sangsom Posted January 25, 2013 Author Report Share Posted January 25, 2013 Nu skaidrs, tagad sapratu šo pasākumu. Liels paldies visiem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts