Jump to content
php.lv forumi

PHP masīvs uz manu jau definēto klasi.


Recommended Posts

----------

Kā es varu masīvu pārvaidot uz jau savu iepriekš definēto klasi? 

Pagaidām man ir uz stdClass, bet es gribu to stdClass samainīt pret kādu no savām tā vispār ir iesējams?

------------

Izlasi 2 reiz !!!

Masīvs ir datu glabāšanai, klase ir OBJEKTS ..

Vispārīgi runājot tu prasi kā ēdienu (resurss) pārveidot par domām - faktiski 2 pilnīgi atšķirīgas lietas ..

----------

Bet ja: gribi savu masīvu izmantot kādā klasē, tad vari izmantot GLOBAL opciju ( nav īpaši labi)

ja gribi izmantot jau definētu ( uzrakstītu klasi) ko pā ar savu tad izmanto tādu iespēju ka extends iespējas

piemēram ir klase FIRST   attiecīgi uzraksti savu klasi  SECOND  kur norādi

class seconds extends first{tavs kods, kas brīvi izmantos klasi first , itkā viss būtu šjā pašā klaseē .. }

Link to post
Share on other sites

uu .. sataisiet taču iespēju labot savus postus...

-----------

to: Sasa

Vel piebildīšu , brīnos ka iepostējis pāri par 600 postus, un nezini kā izmantot klases..

Extends funkcionalitāte ir tieši OOP  viena no labākajām īpašibām - ja tās nebūtu, tad vispār OOP zaudētu savu jēgu - pietiktu ar funkcijām ...

Link to post
Share on other sites

"Vispārīgi runājot tu prasi kā ēdienu (resurss) pārveidot par domām - faktiski 2 pilnīgi atšķirīgas lietas"

 

$obj = (object) array('pankūkas', 'kartupeļi', 'dilles');

var_dump($obj);

 

:hihi:

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...