naathans Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Sveiki visi! Vakar sāku mācīties php, izgāju cauri w3schools,dažiem tutiem.Šodien paņēmu šo failu http://failiem.lv/down.php?i=auvndou&n=kontakti.rar un mēģināju kaut ko uzbliezt. Gribētu , lai kāds apskatās pastāsta vai vispār ir jēga no tā , ko tur sarakstīju bet nu strādā viss , itkā. Rekur mans rediģētais kods: http://failiem.lv/u/fidanjsPiemetu admina paneli (localhost/admin/) ar dzēšanas iespēju.p.s. par teibliem un style neko nevajag teikt, html un css es pārzinu, vienkārši uz ātru roku metu. Galvenais ir php kodi p.s.s vai kāds varētu ieteikt ar ko lai sāk tagad? bija doma mēģināt uzcept nelielu cms ar add / edit / delete post , bet nezinu , ko lai tagad dara, baigā putra galvā, jo tikko uzdūros freimworkiem un nesaprotu , kas tas ir. bet cik es te lasu, tad daudzi caur viņu kaut ko dara. hmm.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pats Toms Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Sveika, Nātan! Vairs nebliez, no tā nav jēgas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naathans Posted January 9, 2013 Author Report Share Posted January 9, 2013 Kāpēc nav? Man kodi galīgi garām? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
puffin Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Stipri iesaku neklausīties tādos, kas saka "tev nekas nesanāks, nav jēgas, tirgus pilns, nevajag mums vairāk php monkejus". Ja patīk, sēdi stundām ilgi pie datora un mācies, meklē arvien jaunus un labākus variantus kā atrisināt konkrēto uzdevumu. Beigās rezultāts būs. Kāds? Tas atkarīgs tikai no tevis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 You suck and code of Yours also suck. Please, continue to suck till You are capable of not sucking. +puffin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts