Kā var padot konkrēto tabulas rindas id uz nākošo lapu lai atvērtu tos pašus datus singledata skatā no saraksta skata .
<SCRIPT language="javascript">
function getKey() {
var retVal = "";
var currObj = main_grid.getSelectedRow();
if (currObj != null) {
retVal = currObj.id;
}
return retVal;// viss smuki nolasās
}
function customSkatit(){
window.location='/ttt/test.jsp?jboRowKey='+getKey();
}
</SCRIPT>
customSkatit funkcija pabāzta zem pogas onclick , bet vienmēr atver pirmo rindu nevis to kuru esmu izvēlējies
Vai ir kāds variants lai es singledata lapā varētu dabūt gatavu kaut kādu onload funkciju kas ielādētu korektos datus ?
Variants diezgan pastulbs , bet tabulā nav konkrēta ID uz kura atsaukties dati sadalīti pa periodiem , kas visu saķēzī , Data source abām lapām ir viens , tad varbūt rowid varētu strādāt ?
Lab es uzsetoju rowid
<input type="hidden" name="rowKeyAttr" id="rowKeyAttr" value="" />
var currObj = main_grid.getSelectedRow();
if (currObj != null) {
(document.all?document.all:document.allExt).item('rowKeyAttr').value = getKey();
}
Question
zuks
Sveiki biedri ,
Kā var padot konkrēto tabulas rindas id uz nākošo lapu lai atvērtu tos pašus datus singledata skatā no saraksta skata .
customSkatit funkcija pabāzta zem pogas onclick , bet vienmēr atver pirmo rindu nevis to kuru esmu izvēlējies
Vai ir kāds variants lai es singledata lapā varētu dabūt gatavu kaut kādu onload funkciju kas ielādētu korektos datus ?
Variants diezgan pastulbs , bet tabulā nav konkrēta ID uz kura atsaukties dati sadalīti pa periodiem , kas visu saķēzī , Data source abām lapām ir viens , tad varbūt rowid varētu strādāt ?
Lab es uzsetoju rowid
nakošajā lapā to nolasu
bet kā uztaisīt lai javascripts onloadā ielādē konkrētos datus ?
Paldies !
3 answers to this question
Recommended Posts