metroid2 Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Sveicināti, man īsti nav idejas kā tas varētu izskatīties.. Vēlme ir SELECT'ot no trīs tabulām informācīju, kuru būtu jāsakārto pēc pievienošanas laika. ( Visi pēc viena ) jaunums_laiks, video_laiks. Bet vēl viena lieta ir, kad vajadzētu echo't informācīju katrai tabulai savādāk. Ja tabula1 echo $data['jaunums']; ja tabula2 echo $data['video']; Kādam varbūt ir bijusi darīšana ar ko līdzīgu.. Kā tas apmēram izskatās. Kāds paraugs vai ieteikums.. Lūdzu, Piemērs. Outputs aptuveni tāds. 1. Video - pievienota 12:00 2. Jaunums - pievienota 12:01 3. Jaunums - pievienota 12:02 4. Bilde - pievienota 12:03 5. Jaunums - pievienota 12:04 6. Video - pievienota 12:05 7. Bilde - pievienota 12:06 Paldies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiniger Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Es izveidotu vienkārši vēlvienu tabulu kurā tiktu piefiksēts kurā tabulā, kad pievieno piemēram video, tad pievieno uzreiz vēlvienā tabulā klāt kur kopā veido mix. INSERT INTO tabula_mix (tab, id_p, date) VALUES ('video', '1', NOW()) INSERT INTO tabula_mix (tab, id_p, date) VALUES ('bildes', '1', NOW()) INSERT INTO tabula_mix (tab, id_p, date) VALUES ('video', '2', NOW()) INSERT INTO tabula_mix (tab, id_p, date) VALUES ('jaunumi', '1', NOW()) Un tad vari vienkārši iegūt veselu sarakstu pēc kārtas ar jaunumiem, kur kas pievienots. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metroid2 Posted December 16, 2012 Author Report Share Posted December 16, 2012 hmm.. Šāds variants varētu iet cauri. Paldies, nebūtu aizdomājies.. Man pat liekās, ka šis arī ir ideālākais variants kā to izdarīt, paldies. Laikam arī šādā veidā tas viss jātaisa. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts