Jump to content
php.lv forumi

darbs junior'am


lastname

Recommended Posts

Ir reāli. Sameklē webā visas iespējamās web studijas un sūti CV + motivācijas vēstuli. Pēdējam pievērs īpašu uzmanību. Labākajā gadījumā - pievieno kādu savu darbu - linku uz to, vai arī uzraksti kādu nelielu skriptu, kas demonstrē tavas iespējas pilnā apmērā. Ja pacentīsies - vieta atradīsies.

Link to comment
Share on other sites

10 gadi un vēl esi iesācējs?

 

Nu, es no 12 gadiem pamazām, pamazām, veidoju statiskas web-lapas, pavisam nedaudz php, spēlītes taisiju, vēlāk pārtraucu aktīvi darboties, tad arkal iesāku, samacijos visu ko. Ir 1 gadu ilga pieredze IT - anykey, administrēšana, vēl, pēdējais ir ~8 mēneši palīdzēju strādāt pie spēlītes, konsultēju dažus cilvēkus, kas taisa mājas lapas (tas attālināti). Vispār darba pieredze no 15 gadiem. Attieksme pret mani, kā pret skolnieku, kas saprot datoru lietotāja līmenī. Skatijos vakances ne veine vien reize, prasības visur ļoti lielas, bieži ven vajak arī augstako izglītību vai divas, bet piedāvā ap 200 latiem. Arī pašnovērtējums man ir ļoti zems + veselības problēmas (ļoti grūti ir kaut kur iet/braukt un tā).

Link to comment
Share on other sites

Tas, ko es teicu bija sarkasms. Ja proti basic lietas, domāju, ka nav problēma meklēt vietu kur sākumā varētu arī pastrādāt/pamācīties par zemāku algu. Ja grūti iebraukt, tad varbūt jādomā, vai tas tiešām tevi interesē, jo web jomā tehnoloģijas ātri attīstās - jāmācās ir nepārtraukti...

Link to comment
Share on other sites

Es arī piekritu, ka atrast kaut ko nevajadzētu būt lielām grūtibām. Galvenais lai tev ir interese to darīt un tu sekotu līdzi jaunākajiem "trendiem". Padari kādus Open-Source projektus un nohostē iekš github vai līdzīgi. Tas parādīs, ka tev ir interese, zināšanas, kodēšanas stilu un padarīs tevi labāku starp citiem kandidātiem (jo mazs skaits aplikantu ko tādu dara).

Link to comment
Share on other sites

Paldies par uzmundrinājumu. Par likeIT zinu, par vakancēm arī. Vienkārši parasti raksta visu ko, bezjēgā, tajās vakancēs, prasa cilvēku-orķestri, piedāvā maz un tā + pēdējā darba vietā bija pavisam nepatīkami. Bet labi, saņemšos, atkārtošu visu to, ko jau zināju, mēgināšu kaut ko uzrakstīt-sakodēt. =3

Link to comment
Share on other sites

piedāvā maz

Jo tēlaini izsakoties, tiek maksāts par "pieredzi". Jo ātrāk un kvalitatīvāk tu izdari darbu, jo vairāk spēj nopelnīt darba devējs un vairāk maksāt tev. Tūkstošus tā uzreiz tev neviens nedos.

 

Ja vien kaut ko nepārpratu, bet šādi iemesli, cilvēkiem ar virspusējām zināšanām, nestrādāt un neattīstīties ir ļoti izteikti visā darba tirgū, jebkurā jomā. Izteicu savu sāpi, paldies par uzmanību :)

Link to comment
Share on other sites

Pašapziņa pati no sevis neradīsies, pie tā ir jāstrādā. Pa trepēm ir jākāpj uz augšu. Sāc ar valodas izkopšanu, jo raksti tiešām kā diletants. Mēģini paskatīties uz sevi no malas! Nopērc labu grāmatu. Utt. Ja nepaveiksies, būsi viens no lielās neveiksminieku masas, tāpēc neuztraucies - vientuļš nejutīsies! Alus Latvijā ir lēts un iedzert būs ar ko.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...