ozi Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Tātad nevaru izlemt, ko mācīties. Java - Veidot Android aplikācijas Objective C - Veidot Apple un iOS aplikācijas Ir kādi ieteikumi? Varbūt kāds, kam ir zināšanas abās šajās jomās. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Es teiktu, ja Java - plašāks pielietojums. Tomēr, ja esi beigās labs Obj-C speciālists, tad arī darbu atrast nebūtu problēmu, gan jau :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlis-15 Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Abi labi, bet Android programmēšanā pats process vienkāršāks - emulatori, programmas palaišana telefonā u.c. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozi Posted November 19, 2012 Author Report Share Posted November 19, 2012 (edited) [quote name='briedis' timestamp='1353356466' post='163510'] Es teiktu, ja Java - plašāks pielietojums. Tomēr, ja esi beigās labs Obj-C speciālists, tad arī darbu atrast nebūtu problēmu, gan jau :) [/quote] Kādas ir darba iespējas Latvijā, ja ir zināšanas javā / android aplikāciju veidošanā? Edited November 19, 2012 by ozi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlis-15 Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Ja ir labs speciālists, darbu atrast nebūs problēmas. Pēdējā laikā visas šīs Android lietas paliek tikai populārākas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Kādas ir darba iespējas Latvijā, ja ir zināšanas javā / android aplikāciju veidošanā? Kas man tev vakances tagad jāsameklē? Ieej sludinājumos un paskaties, kur meklē java izstrādātājus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 Mācies to, kas aizrauj, nevis to, kur vajag speciālistus vai, kur labi maksā. Cilvēki, kas programmē tikai un vienīgi naudas dēļ reti, kad tālu tiek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted November 20, 2012 Report Share Posted November 20, 2012 Nu es neieteiktu pilnībā ignorēt darba tirgu... Jāatrod valoda, kas ir gan populāra, gan interesējoša tieši Tev. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pats Toms Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Pirms daudziem gadiem man arī likās, ka programmēt sev un ne citiem ir mega stilīgi. Nemaz nerunājot par to momentu, kad varēja zīmēties citiem, bet kaut kā, jo vairāk gāja laiks, jo nauda deva lielāku motivāciju. Tagad nav naudas - nav motivācijas. Nuu, labi, ja arī es esmu apsēdies, lai rakstītu tikai tādēļ, ka es tā gribu, tad noteikti, ka arī tam ir kāds sakars ar naudu ^_^. Tādēļ aicinu ignorēt to komentāru tur augstāk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 Ir gan tā, gan tā. Ja nauda ir maz, tad nauda ir pietiekami liels motivātors, bet pienāk brīdis, kad tev nauda pietiek un +- kuat kas klāt būtībā neko vairs nemaina un tad ir tikai divi varianti: Vai nu programmēt to, kas pašam rada gandarījumu, vai arī to, kas dod par pāris kārtām vairāk naudu, kas protams savā veidā arī dod gandarījumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts