Jump to content
php.lv forumi

problēmas ar hostingu


Recommended Posts

Pagaidām nenosaukts hostings (jātiek skaidrībā par situāciju) (nebrīdinot) atslēdza manu mājas lapu par 'pārāk lielu mysql resursu izmantošanu'. Tikai iztrobelējot supportu, atrakstīja iemeslu un pieslēdza atpakaļ.

Palīdziet lūdzu tikt jēgā ar runtime informāciju (kam jāpievērš uzmanība un kuri cipari ir kritiski) - lai tiktu skaidrībā, kurš vainīgs!

Kā var nodetektēt konkrētu pieprasījumu plūsmu un izolēt 'smagos' pieprasījumus?

Paldies

Link to comment
Share on other sites

iesākumā, kaut vai uzlikt PhpMyAdmin, tur ir redzama šāda tāda statistika

 

man bija līdzīgi ar vienu vietēju hostingu, kad viens vietējs "kravleris" intensīvi indeksēja manu veikalu. atslēdza un neklausījās manā argumentācijā vispār. nu neko, paņēmu VPS (no cita vietēja kantora) un nu bēdu nezinu vispār

Link to comment
Share on other sites

Tā, NANO (jā, nano ir mans hosteris) ar savu attieksmi pret klientu ir konkrēti izbesījis. Problēma, kā sākusies piektdien no rīta, joprojām nav atrisināta. Se, Sv viņi vispār nestrādā, vai arī neuzskata par svarīgu reaģēt!

 

Tauta, lūdzu padalieties ar savu hosteri, kas ir bez šādām problēmām!

Edited by aika
Link to comment
Share on other sites

Kopš nano ir nomainījusies vadība un arī tie, kas atbild par supportu - ieteiktu no viņiem turēties pēc iespējas tālāk. Savas nedienas ar fizisko serveri pie viņiem skaļi nepieminēšu, bet tagad vai nu uz lvrtc datucentru, jeb arī pie vecajiem nano īpašniekiem uz makonix vps.

Link to comment
Share on other sites

Man arī pēdejā laikā netrūkst problēmu ar nano. Jau vairākas reizes ftp ir bijis vienkārši tukšs. No sākuma likās, ka varbūt kādas kļūdas dēļ visu esmu izdzēsis pats, bet mājaslapas gāja. Lēni atvēra, bet tomēr gāja. Ftp webserveriem bija pieejams tikai pēc vismaz kādas stundas.

Edited by Pats Toms
Link to comment
Share on other sites

Nano.lv jau vairākas reizes mainījās īpašnieki... un pēdējā laikā tur bija vienkārši katastrofālas problēmas - reizēm negāja elektrība vai nets... tfu-tfu-tfu, bet pēdējo mēnesi vai divus laikam tur viss ir stabili un viņi sola pat dīzeļģeneratoru beidzot uzlikt (vai moš jau uzlika). Par nenopietnu attieksmi liecina arī tas, ka viņiem birojs ir vienā Rīgas pusē, bet datucentrs - otrā... attiecīgi ja kas steidzams, viņiem jābrauc 20-30 minūtes līdz DC. Trakums ar šo visu padarīšanu, un cerams pēc manas pēdējās sarakstes viņi vismaz tīklu un elektrību iemācījušies nodrošināt stabilu... jo ja nē, tad nu toč būs jāved serveri citur :(

Link to comment
Share on other sites

mysql serverim, ja ir pieeja konsolei, tad var uzkofnigurēt, lai ielogo lēnos kverijus. vai vēl ideālāk - kverijus bez indeksiem. bez indeksa var arī ātri izpildīties, ja tabula ir sīka, bet pat nepamanīsi un aizmirsīs, kad jau tā būs pasmaga un procim būs ko rēķināt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...