Jump to content
php.lv forumi

hostinga izvēle


Recommended Posts

 

Nav jau apskatīts neviens no tiešām atzītiem top hostingiem:

 

Jau sākumā minēju ka tēmēju tiem ar līkumu jo interesē cPanel, kaut gan tevis pieminētie arī ir skatīti Rackspace - dārgi dēļ supporta, Azure - padarbināt izdevās tikai ar windows, Google - sarežģīti bet lēti (sapratu tika kā izveidot virtuālo), Amazons līdzīgi kā ar Google, Digital Ocean - izskatījās vēl pazaļš, neriskētu. Ja vajadzētu virtuālo droši vien apskatītos arī Softlayer (IBM).

Edited by MPr.
Link to comment
Share on other sites

http://php.lv/f/topic/21609-kādu-hostingu-izvēlēties-ja-mājaslapa-ir-domāta-tikai-latviešiem/?p=170474

 

Gribu rakstīt to pašu, ko pirms gada. Vienīgi, šķiet divas reizes paliku ar super nestabilu tīklu (pocketloss). Supports tādos momentos visādu kosmosu sola. Ja tie dropleti nebūtu tik lēti, iespējams, būtu iemesls iespringt - citādi, vinkārši jāuztaisa ašais droplets citā reģionā.

 

EDIT: ir arī gadījies, ka supports paši dropletu pārvieto

Edited by Pats Toms
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Sveiki. Turpinājumā par hostingu ceļojumiem runājot. Pēc ilgāka laika godaddy.com (uz kuru pārcēlos), saskaņā ar savu cenu politiku, sāka piemērot augstākas uzturēšanas maksas un sarunās par iepriekšējām ielaisties nevēlējās. Apjautājos vēlreiz kādam mūsu kantorim, vai attiecībā uz supportu ir gatavi izmainīt punktu kas to garantē, apmaiņā uz 4-5 gadu līgumu, bet atbilde bija noliedzoša (kā tas bija arī gaidāms). Bet, pārcēlos uz fastcomet.com un esmu ļoti apmierināts. Sākumā nemaz neticēju visām tām pozitīvajām atsauksmēm par supportu, kamēr pats nepārliecinājos, ka atbild tik tiešām 10 min laikā un visu ļoti laipni labo. Paši veica arī migrāciju no godaddy. Cenu politika viņiem ir tāda, ka vēlāk cenas viņi nepalielina. Hostings Clouds, ar iespēju norādīt lokācijas vietas un izmērīt pirms tam download. Starpcitu, viņi ir zem Linode.com LCC, kuru es uzskatu (un ne tikai es) daudz labāku par to pašu pieminēto "zaļo" Digital Ocean :). Tas ka te daži ir programmētāji, bez elementārām pieklājības formām vēl nenozīmē ka viņi daudz ko saprot no hostinga lietām. Lūk tā.

Link to comment
Share on other sites

Popularitāte jau nepadara viņus mazāk zaļus. MongoDB nāk prātā... :)

 

Bet nu jā, ar DigitalOcean nav bijušas nekādas problēmas - lietoju jau no 14. gada sākuma un ar vairākiem dropletiem.

Link to comment
Share on other sites

Zaļums ir pieredze, nevis darbības ilgumu, kurš arī ir jau vairāk kā 4 gadi, tāpēc ņemot vērā to un atrodoties 2. pozīcijā pēc serveru skaita, domāju, ka uzskatīt DO par zaļiem, ir vairāk kā nekompetenti.

Pie tam ņemot vērā, ka MPr izvēlētais fastcomet ir dibināts 3 gadus atpakaļ un ir jaunāks par Digital Ocean un nav pat hostinga kompānija, bet ir kaut kāds starpnieks, kurš sēž citā hostinga kompānijā.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...