gurkjis Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 (edited) Man uzdots eksistējošam Drupal saitam pievienot jaunu formu. Nav pieredzes ar Drupal un negribu tāda nieka dēļ īpaši iedziļināties tajā sistēmā, Daži jautājumi: 1. Kā varu caur Drupal moduli izpildīt PHP koda daļu tā kā parastā PHP failā ? Formas apstrāde + outputs. Precizēšu - zinu kā jaunu moduli izveidot, bet tur modulis sastāv no dažādām funkcijām, jautājums kā definēt output funkciju ? piemēram, kods, kuru vēlos izpildīt: <? if ($_POST['submits']) { apstradajam formu... + redirekts } // zemāk seko formas outputs ?> <form ..... .... 2. kā es tagad varu šo savu moduli iebāzt tur kur templeitā vajag ? Es sapratu, ka ir tur tāda lieta kā "bloki", tad es kaut kādā veidā varu moduļa output sajūgt ar interesējošo bloku ? 3. Man vajag, lai atveras forma zem konkrēta linka, piem www.saits.lv/forma - es sapratu,ka lapas path sakrīt ar moduļa nosaukumu (novēroju to contact modulim), bet vai tur nav speciāli kaut kā tas jānorāda ? Edited October 30, 2012 by gurkjis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yancho Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Drupal versija 4.x 5.x 6.x 7.x ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurkjis Posted October 30, 2012 Author Report Share Posted October 30, 2012 Versija Drupal 6.22, 2011-05-25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaxc Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 (edited) Tu vienmēr vari uztaisīt basic page un atļaut tajā lapā izpildīt php scriptus. Respektīvi šādi: Manuprāt šajā logā tev ir pieejams pilnībā viss, ko vēlies panākt. Un tas arī ir zem drupal 6. Vienīgais pieļauju, ka tas PHP Code formāts bija jāuzliek kā atsevišķs modulis. Edited October 30, 2012 by aaxc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurkjis Posted October 30, 2012 Author Report Share Posted October 30, 2012 izskatās, ka sanāca te vairāk par šo fiču, kas saucas "php page snippets": http://drupal.org/node/23220 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted October 30, 2012 Report Share Posted October 30, 2012 Āāā.. un kods tiek glabāts iekš datubāzes?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurkjis Posted October 30, 2012 Author Report Share Posted October 30, 2012 nu jā, droši vien. Bet galvenais, ka darbojas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 (edited) Ko? kas tas Tev ir? Kam tad Tev drupal? formai pietiek ar 3 hookiem (jauns modulis piemēram custom) hook_form hook_menu hook_form_submit un viss http://paste.php.lv/6735f46b2d9589d3970c75748f03a0d9?lang=php Edited October 31, 2012 by anonīms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurkjis Posted October 31, 2012 Author Report Share Posted October 31, 2012 (edited) Es meklēju vienkāršāko veidu, kā ielikt formu. Pamēģināju Tavu kodu, bet man rāda "Jums nav pieejas tiesību šai lapai.", kaut gan ir uzlikts 'access callback' => TRUE Bet labi - jau sataisīju formu, izmantojot Basic page +PHP caur CMS metodi. Tur PHP kodu ieliku tikai require('mansfails'), kurā tad vairāk formas koda. Edited October 31, 2012 by gurkjis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 gurkjis, tas arī ir vienkāršākais + nāk arī formas validācija automātiskā klāt. Neredzu jēgu tagad bojāt drupal un rakstīt custom formu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts