naathans Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Sveiki! Gribēju uzzināt, kāda ir iespēja uzstādīt banku un karšu apmaksu veidus uz PrestaShop un Magento? Cik esmu paskatījies, tad laikam http://firstdata.lv/ kaut ko līdzīgu piedāvā, bet pieslēgšanas maksa ir 200ls vai arī es kaut kur kļūdos? Jo Cilvēki Latvijā izstrādā i-veikalu arī par 50/100ls , kā tad viņi pieslēdz vēl arī šo apmaksas veidu? Aiziet mīnusos? Cerams, ka sapratāt, ko es domāju un gaidīšu atbildes! Paldies :) p.s foršs forums, būs jāiegriežas biežāk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 200 Ls savāc firsdata, pieslēdz, saregulē, un iedod tev dokumentāciju, aprakstus, utt.. kurus tu atlak tālāk sūti programmētājam, kurš tev par šo maksājumu veidu integrēšanu sistēmā paprasīs atkal naudiņas. Tie 50 - 100 laikam ir domāti tīri uzlikt un uzkonfigurēt tev to opensource, uzlikt uz serveri, un varbūt pastāstīt kā ievietot produktus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksign Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Ja vajag, varu uzstādīt/iedot paša rakstītu moduli PrestaShop veikalam priekš FirstData.lv Kam vajag, tas uzraksta privāti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts