Jump to content
php.lv forumi

python sucks


codez

Recommended Posts

> Now, most people want to feel good about the work they are doing. And most people are not in a position to have much influence on whether or not they use PHP. If you tell someone “the tool you are using is Bad For The World”, they will get defensive, even if they would rather be using something else.

 

(iz http://lukeplant.me.uk/blog/posts/php,-python-and-persuasion/ )

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vispār es uzskatu, ka programmēšana nav domāta nekātīgiem cilvēkiem. ja esi nekārtīgs un nevīžo aiz sevis atstāt semikolu, tad meklēt valodu, kur tas nav jādara ir aptuveni tas pats, kas meklēt kādu kas vienmēr aiz tevis savāks izmētātās apenes.

Link to comment
Share on other sites

Nedomaaju, ka semikola neesamiiba kodu padara par haosu o_O

 

labi, tas nebija jāuztver tik burtiski. vienkārši rakstā bija minēts, ka semikolu nepievienoja js kodam un 2h domāja kur problēma. katrai valodai sava sintakse un ja tev tā sintakse nepatīk, tad protams jāmeklē cita, bet vispār jau dīvaini, ja ir tādi cilvēki, kas meklē valodu pēc sintakses. tas vien liecina, ka cilvēks nav pārliecināts par sevi.

Link to comment
Share on other sites

Savukārt man ir dresēta (v)ide, dolāri un semikoli salec paši, bultas salec pēc "-" ja pirms un pēc "-" nav atstarpju, un visādi citādi patīkami sīkumi un uzlabojumi, kas atrisina problēmas manā vietā, lai es varētu vadīt savu laiku programmējot ne činkstot forumos, kāpēc tāds un šitāds simbols ir vai nav lieks un kā kādu kaimiņu bērnu (lasīt - valodu) māte vairāk lutinājusi.

 

Meitenes, varbūt pietiks? Viss, kas bija sakāms, ir pateikts.

 

P.S jautājums retorisks - cik stundas anti-PHP un pašnosauktie "PHPisti" ir pavadījuši PHP buglistē un strādājot pie valodas attīstības? Nu tur rakstot un uzlabojot ekstenšenus, mailinglistēs idlējot un tā? :) Atbildi paturiet pie sevis. Man tā tāpat jau ir zināma.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...